Amanda

Amanda

Urban Witches Rotterdam is een plek vol stadshekserij, maanmagie en intersectioneel feminisme voor slayista’s die niet bang zijn voor hun schaduw.

Gratis workshops bij Yoga op ’t Schouwburgplein 2018

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on pocket
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Yoga op ’t Schouwburgplein in Rotterdam is hét yoga-event van Nederland. Laagdrempelig, gratis en voor iedereen. Het event loopt van mei t/m september. Iedere zondag van 11.00 – 12.00 kan je gratis yoga doen. We hebben wekelijks ca. 125 bezoekers en hebben inmiddels een betrokken Facebook-community van bijna 2000 yogi’s. Ieder jaar organiseren wij 20 edities die bezocht worden door ca. 2200 – 2500 bezoekers.

Je vind een overzicht van alle events van 2018 op onze Facebook-pagina.

Locatie: Schouwburgplein 101, Rotterdam
Data: iedere zondag van mei t/m september 2018
Tijd: 11.00 – 12.00
Toegang is gratis
Matjes zijn te huur voor 3,- of je neemt je eigen matje mee.

Yoga op ’t Schouwburgplein is een samenwerking van Dora Borst (Concept Circus), Amanda Wams, de Rotterdamse Schouwburg en ca. 20 Rotterdamse yogascholen.

Verder lezen..

Slutist Tarot Reading: 2 juli – 8 juli 2018

We staan weer aan het begin van een nieuwe week. De grote verandering is aangebroken. We zijn de zomerzonnewende gepasseerd en beginnen met frisse moed aan de tweede helft van het jaar. Positieve veranderingen lijken in de lucht te hangen. Deze zomer zijn er wel 8 (!) planeten in retrograde.

Read More »

Witches be like 3 op 14 maart 2019

Witches be like is terug! Tijdens deze derde editie staan selfcare en zusterschap op de agenda. Veel heksen beschouwen hekserij niet alleen als een spirituele overtuiging of levenswijze maar zien ook de waarde ervan als het gaat om selfcare. Voor de lichamelijke gezondheid en het behalen van persoonlijke doelen werken

Read More »

2018 wordt een combi van Hermelien Griffel en Luna Leeflang

Nog 1 nachtje slapen. Dan gaan we spetterend het nieuwe jaar in. Ik ga knallend 2017 uit. Het was een jaar van groei en hobbels. 2016 was een bitch, Dorothea Omber Style. 2017 was als Minerva Anderling, streng maar rechtvaardig.  Er was ruimte voor herstel, voor groei en voor transformatie (zie hoe subtiel ik transfiguratie

Read More »