Amanda

Amanda

Urban Witches Rotterdam is een plek vol stadshekserij, maanmagie en intersectioneel feminisme voor slayista’s die niet bang zijn voor hun schaduw.

Gratis workshops bij Yoga op ’t Schouwburgplein 2018

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on pocket
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Yoga op ’t Schouwburgplein in Rotterdam is hét yoga-event van Nederland. Laagdrempelig, gratis en voor iedereen. Het event loopt van mei t/m september. Iedere zondag van 11.00 – 12.00 kan je gratis yoga doen. We hebben wekelijks ca. 125 bezoekers en hebben inmiddels een betrokken Facebook-community van bijna 2000 yogi’s. Ieder jaar organiseren wij 20 edities die bezocht worden door ca. 2200 – 2500 bezoekers.

Je vind een overzicht van alle events van 2018 op onze Facebook-pagina.

Locatie: Schouwburgplein 101, Rotterdam
Data: iedere zondag van mei t/m september 2018
Tijd: 11.00 – 12.00
Toegang is gratis
Matjes zijn te huur voor 3,- of je neemt je eigen matje mee.

Yoga op ’t Schouwburgplein is een samenwerking van Dora Borst (Concept Circus), Amanda Wams, de Rotterdamse Schouwburg en ca. 20 Rotterdamse yogascholen.

Verder lezen..

Een heksenbezem in de boom en ander bijgeloof

Eindelijk heb ik mijn heksenbezem gevonden. Onlangs was ik op vakantie in de Noord-Spaanse regio Asturië. Aan de voet van de Covadonga, een van de grootste bergen van de Picos de Europa, vond je winkeltjes met allerlei prullaria. Meestal is het alleen maar toeristenmeuk. Eén winkeltje stak er met kop en schouders

Read More »