Witchy Workshop op 26 juni 2018

Na het succes van Witches Be Like bij Adem Inn, organiseert Urban Witches Rotterdam de Witchy Workshop. Heb je weleens gehoord van stadshekserij? En zo ja, hoe bedrijf je hekserij in een metropool als Rotterdam? Is hekserij wel mee gegaan met zijn tijd? Atropa van Urban Witches Rotterdam vertelt je alles over de laatste trends in stadshekserij en leert je het direct toe te passen onder de volle maan van de kortste nacht.

Amerikaanse heksen bemoeiden zich in 2017 op magische wijze met de politiek door een Anti-Trump ritueel (#HexOnTrump) te doen. Zangeres Lana Del Ray deed haar coming-out als heks. Beyonce’s album Lemonade zat vol verwijzingen naar voorouder-magie en tijdens de Grammy Awards kwam ze ten tonele als een personificatie van de Yoruba godin Oshun.

Hekserij is hot.

Deze opleving van hekserij zet door naar Nederland. Zijn deze ‘coming-outs’ slechts in de mode bij beroemdheden of is er meer aan de hand? Hekserij is onderhevig aan verandering. Maar hoe ziet die verandering eruit en past deze natuurreligieuze overtuiging in de grote stad? Welke maatschappelijke trends zijn hiervan op invloed en hoe praktiseer je stadshekserij?

Wat gaan we doen?

De workshop bestaat uit een inleiding over stadshekserij en haar praktijken. Je leert wat je kunt doen als stadsheks en hoe je de elementen gebruikt in je rituelen en magie. Er is ruimte voor dialoog en uitwisseling van ervaringen en ideeën. Tijdens de workshop doen we een ritueel en een meditatie waarbij we gebruik maken van maanmagie.

Wanneer? dinsdag 26 juni 2018

Hoe laat? 19.00 – 22.00

Waar? Adem Inn, Hoogstraat 27a, 3011PD Rotterdam

Kosten: uitverkocht

Er is maximaal plaats voor 13 deelnemers. Tickets zijn te koop tot 19 juni.

Nodig je Facebookvrienden uit via: https://www.facebook.com/events/1618692031583144/

Verder lezen..