Amanda

Amanda

Urban Witches Rotterdam is een plek vol stadshekserij, maanmagie en intersectioneel feminisme voor slayista’s die niet bang zijn voor hun schaduw.

Witches Be Like @ Adem Inn op 10 mei 2018

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on pocket
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Wel eens gehoord van de maasgod en rottenimf? Of van Slutist Tarot: de intersectionele, sekspositieve versie van het tarotdeck? Op donderdag 10 mei staat Adem Inn in het teken van stadshekserij, een vorm van spiritualiteit die juist niet is blijven steken in de Middeleeuwen.


Stadsheks Amanda en historicus en filosoof Joyce Pijnenburg delen op deze avond hun kennis over deze vorm van spiritualiteit. Zij vinden inspiratie in lokale mythen en ritualiteit, in een oriëntatie op het leven als cyclisch, en in ondergeschoven figuren uit de westerse geschiedenis.

Vanaf mei richten we ons bij Adem Inn op de ethische kant van spiritualiteit. Ben je je bewust van de historische en culturele achtergrond van je eigen spiritualiteit? Waar komen verwesterde rituelen vandaan? Wat betekent het om op een ethische manier met zingeving bezig te zijn? Hoe doe je dat?

Datum: donderdag 10 mei 2018
Tijd: 20.00 uur (inloop: 19.30 uur)
Entree: € 5,-
Tickets: https://www.facebook.com/events/225496444669236/

Verder lezen..

Dagelijkse ochtendrituelen voor stadsheksen

Wakker worden is voor mij best een opgave. Ik ben nooit een ochtendmens geweest, als kind niet, nu niet. Toch helpt mijn avondritueel mij bij het op te staan. Als ik wakker wordt doe ik het volgende; mij nog eens omdraaien. Snoozen, de dekens nog een keer over mij heen

Read More »