Witches Be Like @ Adem Inn op 10 mei 2018

Wel eens gehoord van de maasgod en rottenimf? Of van Slutist Tarot: de intersectionele, sekspositieve versie van het tarotdeck? Op donderdag 10 mei staat Adem Inn in het teken van stadshekserij, een vorm van spiritualiteit die juist niet is blijven steken in de Middeleeuwen.

Stadsheks Atropa en historicus en filosoof Joyce Pijnenburg delen op deze avond hun kennis over deze vorm van spiritualiteit. Zij vinden inspiratie in lokale mythen en ritualiteit, in een oriëntatie op het leven als cyclisch, en in ondergeschoven figuren uit de westerse geschiedenis.

Vanaf mei richten we ons bij Adem Inn op de ethische kant van spiritualiteit. Ben je je bewust van de historische en culturele achtergrond van je eigen spiritualiteit? Waar komen verwesterde rituelen vandaan? Wat betekent het om op een ethische manier met zingeving bezig te zijn? Hoe doe je dat?

Datum: donderdag 10 mei 2018
Tijd: 20.00 uur (inloop: 19.30 uur)
Entree: € 5,-
Tickets: https://www.facebook.com/events/225496444669236/

Verder lezen..

Oktober in foto’s – Het Wilde Weelde Leven

Er gebeurt zoveel leuks om te delen. Dit is mijn Weelde Leven van oktober 2020. Een soort fotodagboek, witchy style. Het was, zoals altijd, weer een maand vol natuur. Ik woon midden in de stad, maar als stadsheks doe ik altijd mijn best om de verbinding te maken met de natuur

Lees verder

Dromen, hekserij en magie

Dromen, hekserij en magie. Voorspellende dromen, eeuwenoude symboliek, onheilspellende boodschappen. Je kunt ze allemaal vinden in je dromen. Kun leren dromen? Heksje Weltevree ging op zoek.. Ik droom omdat ik het kan. Ken je dat gevoel? Je wordt wakker en hebt net een mega-intense droom gehad. De symbolen vlogen om

Lees verder

Augustus – Het Weelde Leven

Er gebeurt zoveel leuks om te delen. Dit is mijn Weelde Leven van Augustus 2020. Een soort fotodagboek, witchy style. Ik geniet nog steeds van in de stad wonen. Toch merk ik dat ik mij beter voel op de camping. Het zijn in de natuur. De frisse lucht. Alles en iedereen

Lees verder