Witches be like 3 op 14 maart 2019

curators:

presenting from:

opening hours:

price:

Witches be like is terug! Tijdens deze derde editie staan selfcare en zusterschap op de agenda. Veel heksen beschouwen hekserij niet alleen als een spirituele overtuiging of levenswijze maar zien ook de waarde ervan als het gaat om selfcare. Voor de lichamelijke gezondheid en het behalen van persoonlijke doelen werken heksen met bijvoorbeeld cyclische elementen zoals de maanstanden en met natuurlijke middelen zoals kruidendrankjes. De tarot wordt gebruikt als een therapeutische ingang naar het onderbewuste en veel heksen maken talismans die traditionele met ‘zelfgevonden’ symboliek combineren.

Ook het belang van zusterschap wordt steeds vaker benadrukt. Hierbij is niet alleen het emotionele en spirituele aspect belangrijk; het zusterschap vervult ook een belangrijke plek in de behoefte van platonische lichamelijke affectie. Het normaliseren van lichamelijk contact speelt een rol in de mentale gezondheid van veel heksen.

Atropa (Urban Witches Rotterdam) en Joyce Pijnenburg (historicus van westerse mystiek en filosoof) nemen ons weer mee in praktische, filosofische, historische kaders en vragen.

Datum: donderdag 14 maart 2019
Tijd: 20.00 (doors: 19.30 uur)
Entree: € 7,50
Tickets: www.ademinn.nu/programma/witches-be-like

Urban Witches Rotterdam is nu...

Wij organiseren momenteel geen activiteiten.