Wil je dieper het bos in?

Ben je klaar om je schoenen uit te trekken en blootsvoets verder te gaan?

Volg het verborgene.
Verdonkeremaan.
Voel en vloei.
Verga.
Vernieuw.

In onze Wilde Weelde Coven vind je van alles: online classes, live events, rituelen, maanmeditaties .

De Wilde Weelde Coven kost €7,77 per maand.

Je hebt ons gevonden..

☞ Er is heel veel te vinden over hekserij op het internet. Maar soms zie je door de bomen het bos niet. De Wilde Weelde Coven is een veilige plek waar je kunt leren en delen. Voel je je niet op je gemak om jouw vragen te stellen op Facebook? Word dan lid van de coven! Iedere maan gaan we DIEP. Zowel spiritueel, mentaal als emotioneel.

☞ De coven bestaat uit een forum en agenda speciaal voor leden. Als lid krijg je ook korting + voorrang op andere ‘live’ events zoals workshops en rituelen. We behandelen samen verschillende onderwerpen zoals:

magie – het zetten van intenties – kleuren magie – laat je altaar zien – kruidenmagie – giftige planten en paddenstoelen – astrologie – theoretische leer van magie – incantaties – bezweringen – runen – geschiedenis van de toverkunst – godinnen – eco witchcraft – tarot – sabats en esbats – seks en magie – rituelen – edelstenen en kristallen.

☞ Praat mee over de onderwerpen die jou interesseren. Staat het onderwerp waar jij over wil praten er nog niet tussen? Dan kun je zelf eenvoudig een topic aanmaken.

☞ Iedere 2 maanden is er een Online ZOOM Class waarmee we een nieuw onderwerp behandelen. Je kunt ze ook gemakkelijk terug kijken en bediscussieren met andere coven-leden. Er komen ook met regelmaat gast-heksen, die meer vertellen over hun expertise en interesse gebied.

Wat zit er in de coven?

Er zijn 3 soorten memberships. In de basis Coven Lid membership (van €7,77) krijg je het volgende:

Wil je meer? We hebben ook twee andere memberships, scroll hiervoor door naar onderaan de pagina.

Agenda voor coven membership

Als lid van de Wilde Weelde Coven kun je gratis deelnemen aan events. Je kunt ook zelf gratis events organiseren.

 • 14 November om 19.30 WITCHES BE LIKE – Q&A Zoom
 • 19 December Maasgod & Rottenimf vertelling in Rotterdam
 • 20 december – Yule / Vrouw Holle – Online ZOOM Class over Godinnen van eigen bodem
 • 29 december om 19.30 WITCHES BE LIKE – Q&A Zoom
 • 11-15 januari 2021 – New Moon Intention Challenge 2021

 

GEWEEST

 • 18 oktober om 13.00 – Rottenimf Research Wandeling
 • 15 Oktober om 19.30 – Online ZOOM Class over Godinnen van eigen bodem
 • 30 September om 19.30 – Eigen Kracht Eerst – Zoom
 • 15 September om 19.30 – WITCHES BE LIKE – Q&A Zoom
 • 12 september – Wilde plantenjacht met de dakherder op het Dakpark (extern)
 • 9 september – Botanisch stoepkrijten (extern)
 • 2 September om 19.30 – Esbat viering – Volle Maan Viering (via ZOOM)
 • 28 Augustus om 19.30 – Wilde Wandeling in het Kralingse Bos
 • 9 augustus –  a Tale of a Tub (expositie bezoek in Rotterdam = tickets extern)
 • 1 Augustus – Lughnasadh Viering via ZOOM

Verdieping

☞ Ok, je wilt dus verdieping? We hebben nog twee andere soorten memberships:

Covenlid + Classes

Met dit membership heb je niet alleen toegang tot de coven maar komt er ook twee keer per jaar een langere (ca. 3-14 dagen) online training vrij. Deze training gaat veel verder dan de ZOOM classes die bij het reguliere membership horen. Momenteel krijg je:

 • Big Witch Energy Class 1 (komt direct vrij)
 • Big Witch Energy Class 2 (komt vrij met Imbolc / begin februari) 

Covenlid + Classes + Coaching

Bij dit membership krijg je alle voordelen van de bovenstaande, maar ook begeleiding op jouw heksenpad. Je krijgt ieder half jaar een begeleidend gesprek via ZOOM waarbij we kijken naar jouw ontwikkeling als heks. 

FAQ

Je moet vooral lid worden als openbare facebookgroepen, forums en informatie op het internet niet afdoende is. We zijn een zelf-lerende community die zich verdiept in interessante onderwerpen, zonder het risico dat er iemand meegluurt. Je kunt dus ook vragen stellen of topics beginnen over gevoelige onderwerpen. Hierdoor houden we het ook veilig. What happens in the coven, stays in the coven.

De Wilde Weelde Coven is bedoelt voor iedereen die nieuwsgierig is naar hekserij en het pad wilt verdiepen. Misschien voel je je niet thuis in andere groepen en ben je op zoek naar een eigentijdse benadering en voel je je meer stadsheks? Onze coven richt zich voornamelijk op vrouwen tussen de 20 -40 jaar (maar iedereen is welkom).

Leden betalen €7,77 per maand en je kunt je abonnement maandelijks opzeggen. Je zit niet vast aan een halfjaar- of jaarabonnement, tenzij je daarvoor kiest. Prijswijzigingen hebben geen gevolgen voor de eerste 100 leden. Opzeggen doe je eenvoudig via de mail of chat en wordt binnen 3 werkdagen in orde gemaakt.

Ja, de events worden georganiseerd door Urban Witches Rotterdam zelf of door covenleden. Deze evenementen staan op deze pagina onder ‘agenda’.

Het kan zijn dat je weleens materialen moet kopen zoals bijvoorbeeld een potje of een kaars in een bepaalde kleur. Die kosten zijn voor jezelf.

Covenleden die een zelfstandig een bijeenkomst organiseren via de Wilde Weelde Coven mogen geen geld / entree vragen voor hun activiteiten. De events worden georganiseerd met en door de coven zelf.

Ja, er is een app!  Je kunt de Huddle community & e-learning app downloaden en dan daar inloggen. De app is beschikbaar via de Apple store en Google Play store.

Om de app te kunnen gebruiken moet je wel al een Wilde Weelde Coven-account hebben aangemaakt. De app werkt nog niet perfect, hij staat momenteel in testmodus (we vragen geduld dus).

Je kunt geen proefabonnement nemen. Mocht je het niets vinden, dan kan je direct weer opzeggen. Dit geld alleen voor de maandelijkse memberships. Als je hebt gekozen voor een kwartaal of jaar, dan zul je het gehele bedrag moeten voldoen.

Dat kan. Deze coven is juist ontwikkeld om leden een steuntje in de rug te geven en zelf van alles te organiseren. Ga dus vooral lekker aan de slag, organiseer en ontmoet elkaar!