urban witches rotterdam

Wilde Weelde Coven

Een coven is een groep heksen die regelmatig bij elkaar komt om samen magie te bedrijven en te leren van elkaar.
De Wilde Weelde Coven is een online coven waar je middels een membership heel veel gelijkgestemde mensen kunt vinden.

Wat is het?

Er is heel veel te vinden over hekserij op het internet. Maar soms zie je door de bomen het bos niet. De Wilde Weelde Coven is een veilige plek waar je kunt leren en delen. Voel je je niet op je gemak om jouw vragen te stellen op Facebook? Word dan lid van de coven! Iedere maan gaan we DIEP. Zowel spiritueel, mentaal als emotioneel.

☞ De online coven bestaat uit een forum en agenda speciaal voor leden. Als lid krijg je ook korting + voorrang op andere ‘live’ events zoals workshops en rituelen. We behandelen samen verschillende onderwerpen zoals:

magie – het zetten van intenties – kleuren magie – laat je altaar zien – kruidenmagie – giftige planten en paddenstoelen – astrologie – theoretische leer van magie – incantaties – bezweringen – runen – geschiedenis van de toverkunst – godinnen – eco witchcraft – tarot – sabats en esbats – seks en magie – rituelen – edelstenen en kristallen.

☞ Praat mee over de onderwerpen die jou interesseren. Staat het onderwerp waar jij over wil praten er nog niet tussen? Dan kun je zelf eenvoudig een topic aanmaken.

☞ Iedere 2 maanden is er een online event waarmee we een nieuw onderwerp behandelen. Je kunt ze ook gemakkelijk terug kijken en bediscussieren met andere coven-leden.

Agenda 2020 – 2021

Als lid van de Wilde Weelde Coven kun je gratis deelnemen aan events. Je kunt ook zelf gratis events organiseren.

 • 29 December – WITCHES BE LIKE – Q&A Zoom
 • 11-15 januari 2021 – New Moon Intention Challenge 2021- Online
 • 2 februari  – Imbolc Ritueel Online
 • 27 februari – Volle Maan Viering Online
 • 21 maart – Boekpresentatie Rottenimf & Maasgod (hopelijk op locatie)
 • Schaduwwerk Intensive
 • Rooknachten (21 december)

FAQ

De Wilde Weelde Coven is bedoelt voor iedereen die nieuwsgierig is naar hekserij en het pad wilt verdiepen. Misschien voel je je niet thuis in andere groepen en ben je op zoek naar een eigentijdse benadering en voel je je meer stadsheks? Onze coven richt zich voornamelijk op vrouwen tussen de 20 -40 jaar (maar iedereen is welkom).

Je krijgt met het basis membership toegang tot alle online events en gratis events.

Leden betalen €7,77 per maand en je kunt je abonnement maandelijks opzeggen. Je zit niet vast aan een kwartaal- of jaarabonnement, tenzij je daarvoor kiest. Prijswijzigingen hebben geen gevolgen voor de eerste 100 leden. Opzeggen doe je eenvoudig via de mail of chat en wordt binnen 3 werkdagen in orde gemaakt. Je hebt vanaf dat moment nog een maand toegang tot de coven.

Ja, de events worden georganiseerd door Urban Witches Rotterdam zelf of door covenleden. Deze evenementen staan onder ‘agenda’.

Het kan zijn dat je weleens materialen moet kopen zoals bijvoorbeeld een potje of een kaars in een bepaalde kleur. Die kosten zijn voor jezelf.

Covenleden die zelfstandig een bijeenkomst organiseren via de Wilde Weelde Coven mogen geen geld / entree vragen voor hun activiteiten. De events worden georganiseerd met en door de covenleden zelf.

Ja, er is een app! Je kunt de Huddle community & e-learning app downloaden en dan daar inloggen. De app is beschikbaar via de Apple store en Google Play store.

Om de app te kunnen gebruiken moet je wel al een Wilde Weelde Coven-account hebben aangemaakt. De app werkt nog niet perfect, hij staat momenteel in testmodus (we vragen geduld dus).

Je kunt geen proefabonnement nemen. Mocht je het niets vinden, dan kan je direct weer opzeggen. Dit geld alleen voor de maandelijkse memberships. Als je hebt gekozen voor een kwartaal of jaar, dan zul je het gehele bedrag moeten voldoen.

Dat kan. Deze coven is juist ontwikkeld om leden een steuntje in de rug te geven en zelf van alles te organiseren. Ga dus vooral lekker aan de slag, organiseer en ontmoet elkaar!

Lukt het inloggen niet? Stuur dan een mailtje aan atropa@urbanwitchesrotterdam.nl. We helpen je zo snel mogelijk!

Covenlid worden

Basis Membership

 • Als coven lid van de Wilde Weelde Coven kun je met andere heksen op het forum praten over hekserij, incantaties, kruiden, magie, rituelen en de maan.
 • Zelf studie-groepen starten (over de onderwerpen die jou boeien!)
 • Aan bijeenkomsten door heel Nederland deelnemen of deze zelf organiseren.
 • Deelname aan de online events (zie agenda)
 • Korting + voorrang op LIVE events

Lid worden kan vanaf € 7,77.

Alle memberships zijn maandelijks opzegbaar.

Covenlid + classes

Verdieping

Met dit membership heb je niet alleen toegang tot de coven, maar komt er ook twee keer per jaar een langere (ca. 3-14 dagen) online training vrij. Deze training gaat veel verder dan de online events die bij het basis membership horen. Momenteel krijg je:

 • Big Witch Energy Class 1 (komt direct vrij)
 • Big Witch Energy Class 2 (komt vrij met Imbolc / begin februari)

Lid worden kan vanaf € 22.-

Alle memberships zijn maandelijks opzegbaar.

Covenlid + Classes + Coaching

Begeleiding

Bij dit membership krijg je alle voordelen van de het basis membership en de classes, maar ook begeleiding op jouw heksenpad.

Je krijgt ieder half jaar een begeleidend gesprek via ZOOM waarbij we kijken naar jouw ontwikkeling als heks. 

Lid worden kan vanaf € 44.-

Alle memberships zijn maandelijks opzegbaar.

magie

voor jou

Download de Volle Maan Meditatie

Als je je inschrijft voor mijn inspiratie + tips en kun je gratis mijn volle maan meditatie downloaden.

Ik verstuur gemiddeld 1-2 per maand een nieuwsbrief.