De wilde weelde

coven

Er is heel veel te vinden over hekserij op het internet. Maar soms zie je door de bomen het bos niet. De Wilde Weelde Coven is een veilige plek waar je je kunt verbinden met andere heksen, kunt leren en je eigen kennis kunt delen.

“Hekserij gaat niet over het hebben van duizenden kristallen, bundels witte salie en lange zwierige rokken (although fun!), maar over het vergroten en versterken van je eigen kracht en energie.”

Voel je je niet op je gemak om jouw vragen te stellen op Facebook? Kom dan bij de Wilde Weelde Coven!

De Wilde Weelde Coven

De Coven

De Wilde Weelde Coven bestaat uit een online forum en agenda met activiteiten speciaal voor leden. Als lid krijg je ook korting + voorrang op andere ‘live’ events zoals workshops en rituelen. We behandelen samen verschillende onderwerpen zoals:

magie – het zetten van intenties – kleuren magie – laat je altaar zien – kruidenmagie – giftige planten en paddenstoelen – astrologie – theoretische leer van magie – incantaties – bezweringen – runen – geschiedenis van de toverkunst – godinnen – eco witchcraft – tarot – sabats en esbats – seks en magie – rituelen – edelstenen en kristallen.

Praat mee over de onderwerpen die jou interesseren. Staat het onderwerp waar jij over wil praten er nog niet tussen? Dan kun je zelf eenvoudig een topic aanmaken. Iedere 2 maanden is er een online event waarmee we een nieuw onderwerp behandelen. Je kunt ze ook gemakkelijk terug kijken en bediscussieren met andere covenleden.

De classes

Geen zin om lid te worden maar je wilt wel aan de slag? Kies dan alleen voor de classes. Wil je kennis maken met hekserij en meteen in het diepe duiken? Deze online trainingen zijn gericht op het ontdekken van je eigen kracht en die van de natuur. Momenteel bieden we:

Big Witch Energy Class I

Ik noem mijzelf een heks, maar eigenlijk kan ik niet toveren.. En wat heb je eraan als niet kunt toveren? Wanneer we ons rusteloos, paniekerig of angstig voelen, sijpelt dat door in ieder aspect van ons leven. Wanneer we vergeten wie we zijn, verliezen we onszelf. We zijn krachtig, magisch en sterk. Dat mogen we onszelf niet ontnemen. Heks zijn zit in jezelf. Jij bezit de kracht om je leven te maken en te breken. Beetje hulp nodig? Ik help je door schaduwen en blokkades heen en geef je de tools om magie in je leven te krijgen. In 14 dagen neem ik je mee door een reeks rituelen, oefeningen en acties die leiden naar BIG WITCH ENERGY.

Deze class kost slechts € 66,- en start direct na inschrijving.
Let op: deze class in ook beschikbaar in de wilde weelde coven. kies hiervoor het wilde weelde coven + classes abonnement.

Agenda 2022

Als lid van de Wilde Weelde Coven kun je gratis deelnemen aan (online) events. Je kunt ook zelf gratis events organiseren.

GEWEEST

 • 9 juli – in gesprek met de Rottenimf (deel 1)
 • 23 juli Boekpresentatie ‘Rottenimf & Maasgod’
 • 29 Juli – in gesprek met de Rottenimf (deel 2)
 • 6 augustus – Witch & TWERK FEST
 • 21 augustus – Rotte Wandeling
 • 21 augustus – in gesprek met de Rottenimf (deel 3)
 • 27 oktober 2021 – Online Schaduwwerk Intensive
 • 19 november 2021 – Volle Maan Viering
 • Online Rooknachten – 21 december 2021
 

Lid worden

Je kunt kiezen uit een maand, kwartaal of jaarabonnement. Er zijn 3 soorten memberships:

 • Covenlid (basis membership vanaf € 9,17 per maand)
 • Covenlid + Classes (vanaf € 27,75.- per maand)
 • Covenlid + Classes + Coaching (vanaf € 64,75,- per maand)

Covenlid (basis membership)

 • Als covenlid van de Wilde Weelde Coven kun je met andere heksen op het forum praten over hekserij, incantaties, kruiden, magie, rituelen en de maan.
 • Zelf studie-groepen starten (over de onderwerpen die jou boeien!)
 • Aan bijeenkomsten door heel Nederland deelnemen of deze zelf organiseren.
 • Deelname aan de online events (zie agenda)
 • Korting + voorrang op LIVE events

Vanaf € 9,17 per maand

Covenlid + classes

Met dit membership krijg je niet alleen toegang tot de coven met alle voordelen van het basis membership, maar komt er ook twee keer per jaar een langere (ca. 3-14 dagen) online training vrij. Deze training gaat veel verder dan de online events die bij het basis membership horen. Momenteel krijg je:

 • Big Witch Energy Class 1
 • Big Witch Energy Class 2 

vanaf € 27,75.- per maand

Covenlid + classes + coaching

Bij dit membership krijg je alle voordelen van de het basis membership en de classes, maar ook begeleiding op jouw heksenpad.

Je krijgt ieder half jaar een begeleidend gesprek via ZOOM waarbij we kijken naar jouw ontwikkeling als heks. 

€ 64,75,- per maand

classes

Big Witch Energy Class I

Deze class kost slechts € 66,- en start direct na inschrijving.

Big Witch Energy Class II

Ervaringen van andere heksen

"Atropa is een prachtige jonge heks, die mij inspireert met haar verfrissende kijk op hekserij."
Gratis volle maan meditatie
Tina
Wilde Weelde Covenlid
"Atropa heeft een hele nuchtere, maar inspirerende kijk op hekserij. Ze is oprecht blij om te horen dat je een inzicht hebt gehad of dat je magic zichtbaar gewerkt heeft. Door deze Big Witch Energy Class heb ik mijn echte ik teruggevonden. Nu is het de bedoeling dat ik haar vasthoud."
Gratis volle maan meditatie
Amarantha
Deelnemer BWE
"Atropa’s New Moon Challenge heeft me direct de kracht van mijn intenties laten zien. Heel mooi om met het werkboek en het ritueel (Wauw!) duidelijk te krijgen wat voor mij écht belangrijk is. Maar mooier om te zien dat dit direct in de praktijk terugkomt. Werken met maanenergie, ik raad het iedereen aan."
Gratis volle maan meditatie
Wendy
NMIC deelnemer
"Allereerst: wat ben ik blij dat ik me heb ingeschreven voor de BWE! Echt superleuk om te doen. Hoogtepunten: de Super Power Proef. Heel interessant om daar achter te komen. De meditatie vond ik ook super. Ik ben ook erg blij dat er in de cursus veel uitgeschreven is. Ik vind video's fijn, maar informatie blijft bij mij het beste hangen als ik het lees. Veel cursussen tegenwoordig zijn veel met video's, dus de geschreven informatie vond ik top! Ik heb vandaag, met behulp van een geleide meditatie, een intentie gezet voor de dag. Ik had telefoondienst vandaag en dat vind ik, ik denk dat ik het tegen jou wel zo kan zeggen, helemaal kut. Als in; vorige dienst had ik de neiging m'n ontslag in te dienen als ik dit nog 1 minuut langer moest doen. Maar vandaag ging het redelijk. Het was niet leuk, maar niet zo tergend vervelend. Dat komt gedeeltelijk doordat ik meer over m'n superpowers geleerd heb en die heb gebruikt, plus ik heb gisteren wat extra basis en Big Witch Energy ingebouwd. Als ritueel weet ik nog niet echt concreet wat ik ga doen, maar wel dat het gaat zijn voor een nieuwe baan en een nieuw huis."
Gratis volle maan meditatie
Kirsten
Deelnemer BWE
"Ik heb hekserij altijd al interessant gevonden, maar mezelf heks noemen, durfde ik niet. Sinds kort ben ik me meer bezig gaan houden met spiritualiteit in mijn dagelijkse leven. Jammer genoeg kon ik geen aansluiting vinden bij de heksenclubjes die ik in eerste instantie online vond. Ik kwam via via bij Urban Witches Rotterdam terecht en de Big Witch Energie Class. Zonder dat ik wist wat me te wachten stond, heb ik me aangemeld. Atropa haar benadering en 'interpretatie' van hekserij en het universum spreekt me enorm aan. Niet te veel moeten en regeltjes, just go with your own flow...doen wat goed voelt! Ik heb via BWE ontdekt wat mijn meest en juist minst ontwikkelde chakra's zijn. Via een Schaduwwerk Spread mijn valkuilen ontdekt, eye-opener! Juist omdat Atropa EN spiritueel EN mega down to earth is, voel ik door haar wel aansluiting en ga ik zeker door! Ik mediteer zelfs nu dagelijks! Gedachten zoals "Zal men het raar vinden" en "Hoezo denk je dat je dat kan/bent?" weerhouden me niet meer, FUCK IT!"
Gratis volle maan meditatie
Saskia
Deelnemer BWE
"Een tarot sessie stond al lang op mijn verlanglijstje, maar er was tot op heden nog geen ruimte voor. De sessie bij Atropa kwam op het juiste moment. Maar eens te meer bewees de kaartlegging dat je zelf je keuzes en je pad bepaald. De kaarten die ik trok, weerspiegelde exact het proces waar ik midden in zit en zal mij verder ondersteunen in mijn reis naar "changing times". Laat je inspireren.."
Gratis volle maan meditatie
Miriam
Ontving een tarot legging
"De Wilde Weelde Coven is voor iedereen die al jaren heks is en op zoek naar gelijkgestemden of zich tot het heksenpad aangetrokken voelen. De Wilde Weelde Coven bestaat uit een hele fijne groep vrouwen die iedereen in haar waarde laat. Er wordt zonder oordeel naar elkaar geluisterd, we steunen elkaar in allerlei zaken, niet alleen in onze reis als heks. Taboes zijn er niet. Alles is bespreekbaar. Daarnaast ontwikkelen we ons ook enorm. We leren en delen veel met elkaar op het gebied van hekserij. Het is een coven op basis van Rotterdamse nuchterheid; niets moet, alles mag. Je bent nergens toe verplicht. Zelf ben ik ongelofelijk blij om deel te zijn van deze prachtige Cove. De heksen die ik tot toe ontmoet heb, zijn echt geweldige vrouwen waar ik al een hoop van heb geleerd."
Gratis volle maan meditatie
Jaila
Wilde Weelde Covenlid
"De Big Witch Energy Class heeft mij weer een nieuwe kijk gegeven op hekserij maar vooral op mijzelf. Amanda wilt niet dat je haar dingen als waarheid aanneemt, ze wilt dat je zoekt naar je eigen waarheid. Dat is wat ik zo waardeer van spiritualiteit en dus van Amanda. Door de vragenlijst van mijn intuïtieve en magische stijl heb ik nogmaals de bevestiging gekregen dat ik toch echt wel heel erg spiritueel ben. De beperkende overtuiging zit dus echt in mijn hoofd en dankzij Amanda weet ik beter hoe ik deze liefdevol kan bevechten. Een hele fijne class, met een hele nuchtere heks die je gewoon verteld wat zij ervan vind en je laat zoeken naar je eigen waarheid. Love it!"
Gratis volle maan meditatie
Shyanne
Deelnemer BWE
"Wat ik heel tof vond is dat Atropa zo open bent over hekserij. Ik heb altijd het idee dat dat iets is wat mensen geheim houden en dat je bij een of andere geheime cult moet zitten om het te leren. Maar dat voelde nu totaal niet zo. Atropa is lekker nuchter en zegt dingen als "fuck it" wat echt heel bevrijdend is als je het over hekserij hebt, wat zo gesloten leek voor mij. Het heeft mij die trap onder mijn reet gegeven, die ik nodig had om aan mijzelf te gaan werken. De trap die mijn psycholoog mij niet kon geven, omdat die meer aan het focussen was op ADHD enzo. Ik weet dat ik nog een lange weg te gaan heb, maar ik ben nu in ieder geval aan de reis begonnen. Dank je wel!"
Gratis volle maan meditatie
Larissa
Deelnemer BWE
"Ik weet dat heksen kunnen toveren, maar wat er vanavond gebeurde, was pure magie. Zwaarmoedig en lichtvoetig tegelijk. Een helder licht in de duisternis. Ik heb er als Rotterdammer maar één woord voor: TERING."
Gratis volle maan meditatie
Ellen
Deelnemer Schaduwwerk Rituelen
"Onverwacht heb ik contact gemaakt met mijn schaduwzijde. Het is een deel van mij die ik schuwde; een healer, een intuïtief stamhoofd van de liefde. Ik kreeg de bevestiging dat mijn schaduwkant geweldig is. Ik ben goed genoeg zoals ik ben en zo benieuwd naar wat er nog meer getransformeerd zal worden. Dank je wel, Atropa."
Gratis volle maan meditatie
Barbara
Deelnemer Schaduwwerk Rituelen

Antwoorden op jouw vragen

FAQ Coven memberships

FAQ Online classes

Magie in je inbox

Als je je inschrijft voor mijn inspiratie + tips en kun je gratis mijn volle maan meditatie downloaden. Ik verstuur gemiddeld 1-2 per maand een nieuwsbrief.