De wilde weelde

coven

Er is heel veel te vinden over hekserij op het internet. Maar soms zie je door de bomen het bos niet.

“Hekserij gaat niet over het hebben van duizenden kristallen, bundels witte salie en lange zwierige rokken (although fun!), maar over het vergroten en versterken van je eigen kracht en energie.”

De Wilde Weelde Coven is een veilige plek waar je van elkaar kunt leren en ervaringen kunt delen. Voel je je niet op je gemak om jouw vragen te stellen op Facebook? Kom dan bij de Wilde Weelde Coven!

De Wilde Weelde Coven

De Coven

☞ De coven bestaat uit een online forum en agenda met activiteiten speciaal voor leden. Als lid krijg je ook korting + voorrang op andere ‘live’ events zoals workshops en rituelen. We behandelen samen verschillende onderwerpen zoals:

magie – het zetten van intenties – kleuren magie – laat je altaar zien – kruidenmagie – giftige planten en paddenstoelen – astrologie – theoretische leer van magie – incantaties – bezweringen – runen – geschiedenis van de toverkunst – godinnen – eco witchcraft – tarot – sabats en esbats – seks en magie – rituelen – edelstenen en kristallen.

☞ Praat mee over de onderwerpen die jou interesseren. Staat het onderwerp waar jij over wil praten er nog niet tussen? Dan kun je zelf eenvoudig een topic aanmaken.

☞ Iedere 2 maanden is er een online event waarmee we een nieuw onderwerp behandelen. Je kunt ze ook gemakkelijk terug kijken en bediscussieren met andere covenleden.

De classes

☞ Geen zin om lid te worden maar je wilt wel aan de slag? Kies dan alleen voor de classes. Wil je kennis maken met hekserij en meteen in het diepe duiken? Deze online trainingen zijn gericht op het ontdekken van je eigen kracht en die van de natuur. Momenteel bieden we:

Big Witch Energy Class I

Ik noem mijzelf een heks, maar eigenlijk kan ik niet toveren.. En wat heb je eraan als niet kunt toveren? Wanneer we ons rusteloos, paniekerig of angstig voelen, sijpelt dat door in ieder aspect van ons leven. Wanneer we vergeten wie we zijn, verliezen we onszelf. We zijn krachtig, magisch en sterk. Dat mogen we onszelf niet ontnemen. Heks zijn zit in jezelf. Jij bezit de kracht om je leven te maken en te breken. Beetje hulp nodig? Ik help je door schaduwen en blokkades heen en geef je de tools om magie in je leven te krijgen. In 14 dagen neem ik je mee door een reeks rituelen, oefeningen en acties die leiden naar BIG WITCH ENERGY.

Deze class kost slechts € 66,- en start direct na inschrijving.
Let op: deze class in ook beschikbaar in de wilde weelde coven. kies hiervoor het wilde weelde coven + classes abonnement.

Agenda 2021

Als lid van de Wilde Weelde Coven kun je gratis deelnemen aan (online) events. Je kunt ook zelf gratis events organiseren.

 • 9 juli – in gesprek met de Rottenimf (deel 1)
 • 23 juli Boekpresentatie ‘Rottenimf & Maasgod’
 • 29 Juli – in gesprek met de Rottenimf (deel 2)
 • 6 augustus – Witch & TWERK FEST
 • 21 augustus – Rotte Wandeling
 • 21 augustus – in gesprek met de Rottenimf (deel 3)
 • 27 oktober 2021 – Online Schaduwwerk Intensive
 • 19 november 2021 – Volle Maan Viering
 • Online Rooknachten – december 2021
 

Lid worden

Je kunt kiezen uit een maand, kwartaal of jaarabonnement. Er zijn 3 soorten memberships:

 • Covenlid (basis membership vanaf € 9,17 per maand)
 • Covenlid + Classes (vanaf € 27,75.- per maand)
 • Covenlid + Classes + Coaching (vanaf € 64,75,- per maand)

Covenlid (basis membership)

 • Als covenlid van de Wilde Weelde Coven kun je met andere heksen op het forum praten over hekserij, incantaties, kruiden, magie, rituelen en de maan.
 • Zelf studie-groepen starten (over de onderwerpen die jou boeien!)
 • Aan bijeenkomsten door heel Nederland deelnemen of deze zelf organiseren.
 • Deelname aan de online events (zie agenda)
 • Korting + voorrang op LIVE events

Vanaf € 9,17 per maand

Covenlid + classes

Met dit membership krijg je niet alleen toegang tot de coven met alle voordelen van het basis membership, maar komt er ook twee keer per jaar een langere (ca. 3-14 dagen) online training vrij. Deze training gaat veel verder dan de online events die bij het basis membership horen. Momenteel krijg je:

 • Big Witch Energy Class 1
 • Big Witch Energy Class 2 

vanaf € 27,75.- per maand

Covenlid + classes + coaching

Bij dit membership krijg je alle voordelen van de het basis membership en de classes, maar ook begeleiding op jouw heksenpad.

Je krijgt ieder half jaar een begeleidend gesprek via ZOOM waarbij we kijken naar jouw ontwikkeling als heks. 

€ 64,75,- per maand

Big Witch Energy Class I

Deze class kost slechts € 66,- en start direct na inschrijving.

Big Witch Energy Class II

Antwoorden op jouw vragen

FAQ Coven memberships

FAQ Online classes

Magie in je inbox

Als je je inschrijft voor mijn inspiratie + tips en kun je gratis mijn volle maan meditatie downloaden. Ik verstuur gemiddeld 1-2 per maand een nieuwsbrief.