gratis

Een beetje bruja danst haar zorgen weg onder de volle maan. Maar mediteren mag natuurlijk ook! Download gratis jouw Volle Maan Meditatie, meld je aan voor de Sisters of Slay Facebookgroep en #GetWitch. 

De volle maan wordt bejubeld en geprezen om haar magie en schoonheid. Het vieren van de esbat (volle maan viering) is een belangrijk onderdeel van mijn magisch werk. Mijn maan-ritueel is een moment van ontspanning en vernieuwing of reflectie. Met iedere nieuwe en volle maan neem ik mijn maanbad, mediteer ik, doe ik yoga. Soms ga ik dansen. Soms heb ik de behoefte aan stilte en mediteer ik.

Gewoon thuis, buiten of op bed. Als je je inschrijft voor mijn inspiratie + tips en kun je gratis mijn volle maan meditatie downloaden..

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp