[VLOG] Dagelijkse hekserij – stadsmythologie en mijn altaar – Atropa vlogt

In deze vlog neem ik je mij tijdens mijn thuiswerk dag. Ik laat je mijn dagelijkse hekserij praktijk en altaar zien.

Verder lezen..

Update van de online agenda – Wilde Weelde Coven

Lockdown of niet. De Wilde Weelde Coven gaat door. Er is een agenda update gedaan: 20 december – Yule / Vrouw Holle (online) 29 December – WITCHES BE LIKE – Q&A (online) 11-15 januari 2021 – New Moon Intention Challenge 2021 (online) 2 februari  – Imbolc Ritueel (online) 27 februari

Lees verder

Hoe maak je maanwater met de volle maan?

Maanwater maken is een van de meest simpele manieren om maanmagie bedrijven. Wat is maanwater en wat kun je er mee? Ik geef je 3 simpele tips om mee te starten. Maanwater maken Maanwater maken is geen rocket-science. Je hebt een glazen fles, water en een volle maan nodig. Voila,

Lees verder