Amanda

Amanda

Urban Witches Rotterdam is een plek vol stadshekserij, maanmagie en intersectioneel feminisme voor slayista’s die niet bang zijn voor hun schaduw.

Urban Witches X Motel Mozaique Festival. Boek je gratis tickets!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on pocket
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Ga mee op zoek naar de Maasgod en ontdek dat ook Rotterdam zijn eigen stadsmythologie heeft. Onze havenstad heeft namelijk haar eigen verborgen en zeker ook mysterieuze kanten. Leer de magische bloemen en planten van de verborgen historische tuin Schoonoord kennen en ‘ontdek-je-meditatie-plekje’ in de drukke binnenstad van Rotterdam.

Hekserij Rotterdam

We laten je zien dat ontspanning en stadsnatuur ook in de stad zijn te ontdekken, die normaal bekend staat om hard werken, heipalen en de havens. Ontdek oude stroomgoden en nieuwe monsters en laat je leiden door de meest nuchtere stadsheks van Rotterdam. Zij en haar urban witches nemen je mee naar een onbekende, mysterieuze en magische kant van de stad.

Vervoer: te fiets.
Zaterdag 20 april, 13:00 – 14:30
Er is een beperkt aantal fietsen beschikbaar op het Plaza, mocht je hier gebruik van willen maken kom dan op tijd om je fiets te reserveren. Alle tours starten op Plaza Mozaique.

Deelname = gratis

Boek je tickets via:
https://motelmozaique.nl/festival/lineup/urban-witches-of-rotterdam/

Verder lezen..

Slutist Tarot Reading: 2 juli – 8 juli 2018

We staan weer aan het begin van een nieuwe week. De grote verandering is aangebroken. We zijn de zomerzonnewende gepasseerd en beginnen met frisse moed aan de tweede helft van het jaar. Positieve veranderingen lijken in de lucht te hangen. Deze zomer zijn er wel 8 (!) planeten in retrograde.

Read More »

Slutist Tarot Reading van 24 t/m 30 december 2018

Heb je deze week de Slutist Tarot Reading op Instagram gemist? Kijk hieronder de video terug. Deze week trok ik weer 3 kaarten.  – – Slutist Tarot Reading van 24 t/m 30 december 2018 In deze aflevering vertel ik iets over: Slutist Tarot Reading van deze week: King of Swords, Prince

Read More »