Start hier

Ontdek de magie

wij zijn de

Urban Witches Rotterdam is plek voor hekserij, eigen kracht eerst en maanmagie. Urban Witches Rotterdam is niet alleen voor Rotterdammers, maar voor iedere vrouw die zich verbonden voelt met hekserij en de natuur.

Voel je de seizoenen door je heen bewegen? In de hekserij zeggen we: zo boven, zo beneden. Deze spreuk komt van de Tabula Smaragdina van Hermes Trismegistos.

Hekserij betekent voor mij: eigen kracht eerst, je eigen natuur kennen. De cycli IN jouw, je eigen lente, zomer, herfst en winter. Het ritme van de maan en je maanstonden. Eb en vloed beweegt door je heen. De buitenwereld weerspiegelt de binnenwereld, en andersom

Maar je staat ook midden IN de échte wereld, met je voeten stevig op de aarde. Pulserend van energie en vol in het leven. 

Vind je vuur, voel je water en maak magie. Vandaag nog.
Je kent jouw punt aan de horizon en weet hoe jouw innerlijke sterren staan. Met je ziel als kompas en de aarde als je tempel.

Ga je mee?

De Rottenimf

& de Maasgod

Leer je eigen aarde kennen. Onderzoeken en schrijven horen bij mijn manier van hekserij bedrijven. Dat doe ik niet alleen door met Urban Witches Rotterdam gelijkgestemden bij elkaar te brengen maar ook door onderzoek te doen.

In mijn zoektochten ontdekte ik de stroomgoden van Rotterdam, de Rottenimf en de Maasgod. Remus en Romulus zijn wereldwijd bekend als de mythologische stichters van Rome. Maar wie zijn de mythologische ouders van Rotterdam? Ik dook in het verleden van de Maasstad en ontdekte de Rottenimf en de Maasgod. Uit het onderzoek werd mijn eerste boek geboren.

De Rottenimf en de Maasgod, op zoek naar de stadsmythologie van Rotterdam. Het boek kost € 12,50 + € 4,10 verzendkosten (alleen via PostNL). 

de Rottenimf en de Maasgod
de Rottenimf en de Maasgod
de Rottenimf en de Maasgod

hekserij

van eigen bodem

Hekserij betekent in verbinding staan met de natuur. Het is een levenswijze die je verbindt je eigen ziel, kracht, intuitie en innerlijke seizoenen. Hekserij verbindt jouw ziel met die van de natuur. Magie en rituelen helpen je die beleving te verrijken en verdiepen.
Al ruim 21 jaar houd ik mij bezig met hekserij, magie en divinatie.
Samen met nog 100 gelijkgestemden vormen wij de Urban Witches Rotterdam en ontmoeten we elkaar bij de Wilde Weelde Coven.

Het heksenpad is heerlijk. En waar jouw pad ook naartoe kronkelt, je wandelt altijd verder. Wil je dieper het bos in en ben je klaar om blootvoets verder te gaan? Trek je schoenen uit en ga mee. Om op de hoogte te blijven kun je ons het beste volgen via Instagram/urbanwitchesrotterdam

Wilde Weelde

Podcast

De Wilde Weelde Podcast neemt je mee in de wereld van hekserij en magie aan de hand van kringloopitems. Dit is de magische versie van ‘tussen kunst en kitsch’ maar dan nét even anders.

Luister nu naar seizoen 1 via Spotify, Apple Podcasts of Soundcloud.

Wilde Weelde Podcast - Urban Witches Rotterdam

wilde weelde

coven

Op zoek naar een heksengroep waar je je aan kan verbinden? Ga mee met de Wilde Weelde Coven. De Wilde Weelde Coven is een online coven waar je middels een membership heel veel gelijkgestemden kunt vinden.

Er is een online + offline programma, online classes + een besloten forum (geen Facebook). Lid worden kan vanaf € 9,17 per maand bij een jaarabonnement of € 11,11 bij een maandabonnement.

Ervaringen van andere heksen

"Atropa is een prachtige jonge heks, die mij inspireert met haar verfrissende kijk op hekserij."
Gratis volle maan meditatie
Tina
Wilde Weelde Covenlid
"Atropa heeft een hele nuchtere, maar inspirerende kijk op hekserij. Ze is oprecht blij om te horen dat je een inzicht hebt gehad of dat je magic gewerkt heeft. Door de Big Witch Energy Class heb ik mijn echte ik teruggevonden. Nu is het de bedoeling dat ik haar vasthoud."
Gratis volle maan meditatie
Amarantha
Deelnemer BWE
"Atropa’s New Moon Challenge heeft me direct de kracht van mijn intenties laten zien. Heel mooi om met het werkboek en het ritueel (Wauw!) duidelijk te krijgen wat voor mij écht belangrijk is. Maar mooier om te zien dat dit direct in de praktijk terugkomt. Werken met maanenergie, ik raad het iedereen aan."
Gratis volle maan meditatie
Wendy
NMIC deelnemer
"Allereerst: wat ben ik blij dat ik me heb ingeschreven voor de BWE! Echt superleuk om te doen. Hoogtepunten: de Super Power Proef. Heel interessant om daar achter te komen. De meditatie vond ik ook super. Ik ben ook erg blij dat er in de cursus veel uitgeschreven is. Ik vind video's fijn, maar informatie blijft bij mij het beste hangen als ik het lees. Veel cursussen tegenwoordig zijn veel met video's, dus de geschreven informatie vond ik top! Ik heb vandaag, met behulp van een geleide meditatie, een intentie gezet voor de dag. Ik had telefoondienst vandaag en dat vind ik, ik denk dat ik het tegen jou wel zo kan zeggen, helemaal kut. Als in; vorige dienst had ik de neiging m'n ontslag in te dienen als ik dit nog 1 minuut langer moest doen. Maar vandaag ging het redelijk. Het was niet leuk, maar niet zo tergend vervelend. Dat komt gedeeltelijk doordat ik meer over m'n superpowers geleerd heb en die heb gebruikt, plus ik heb gisteren wat extra basis en Big Witch Energy ingebouwd. Als ritueel weet ik nog niet echt concreet wat ik ga doen, maar wel dat het gaat zijn voor een nieuwe baan en een nieuw huis."
Gratis volle maan meditatie
Kirsten
Deelnemer BWE
"Ik heb hekserij altijd al interessant gevonden, maar mezelf heks noemen, durfde ik niet. Sinds kort ben ik me meer bezig gaan houden met spiritualiteit in mijn dagelijkse leven. Jammer genoeg kon ik geen aansluiting vinden bij de heksenclubjes die ik in eerste instantie online vond. Ik kwam via via bij Urban Witches Rotterdam terecht en de Big Witch Energie Class. Zonder dat ik wist wat me te wachten stond, heb ik me aangemeld. Atropa haar benadering en 'interpretatie' van hekserij en het universum spreekt me enorm aan. Niet te veel moeten en regeltjes, just go with your own flow...doen wat goed voelt! Ik heb via BWE ontdekt wat mijn meest en juist minst ontwikkelde chakra's zijn. Via een Schaduwwerk Spread mijn valkuilen ontdekt, eye-opener! Juist omdat Atropa EN spiritueel EN mega down to earth is, voel ik door haar wel aansluiting en ga ik zeker door! Ik mediteer zelfs nu dagelijks! Gedachten zoals "Zal men het raar vinden" en "Hoezo denk je dat je dat kan/bent?" weerhouden me niet meer, FUCK IT!"
Gratis volle maan meditatie
Saskia
Deelnemer BWE
"Een tarot sessie stond al lang op mijn verlanglijstje, maar er was tot op heden nog geen ruimte voor. De sessie bij Atropa kwam op het juiste moment. Maar eens te meer bewees de kaartlegging dat je zelf je keuzes en je pad bepaald. De kaarten die ik trok, weerspiegelde exact het proces waar ik midden in zit en zal mij verder ondersteunen in mijn reis naar "changing times". Laat je inspireren.."
Gratis volle maan meditatie
Miriam
Ontving een tarot legging
"De Wilde Weelde Coven is voor iedereen die al jaren heks is en op zoek naar gelijkgestemden of zich tot het heksenpad aangetrokken voelen. De Wilde Weelde Coven bestaat uit een hele fijne groep vrouwen die iedereen in haar waarde laat. Er wordt zonder oordeel naar elkaar geluisterd, we steunen elkaar in allerlei zaken, niet alleen in onze reis als heks. Taboes zijn er niet. Alles is bespreekbaar. Daarnaast ontwikkelen we ons ook enorm. We leren en delen veel met elkaar op het gebied van hekserij. Het is een coven op basis van Rotterdamse nuchterheid; niets moet, alles mag. Je bent nergens toe verplicht. Zelf ben ik ongelofelijk blij om deel te zijn van deze prachtige Cove. De heksen die ik tot toe ontmoet heb, zijn echt geweldige vrouwen waar ik al een hoop van heb geleerd."
Gratis volle maan meditatie
Jaila
Wilde Weelde Covenlid
"De Big Witch Energy Class heeft mij weer een nieuwe kijk gegeven op hekserij maar vooral op mijzelf. Amanda wilt niet dat je haar dingen als waarheid aanneemt, ze wilt dat je zoekt naar je eigen waarheid. Dat is wat ik zo waardeer van spiritualiteit en dus van Amanda. Door de vragenlijst van mijn intuïtieve en magische stijl heb ik nogmaals de bevestiging gekregen dat ik toch echt wel heel erg spiritueel ben. De beperkende overtuiging zit dus echt in mijn hoofd en dankzij Amanda weet ik beter hoe ik deze liefdevol kan bevechten. Een hele fijne class, met een hele nuchtere heks die je gewoon verteld wat zij ervan vind en je laat zoeken naar je eigen waarheid. Love it!"
Gratis volle maan meditatie
Shyanne
Deelnemer BWE
"Wat ik heel tof vond is dat Atropa zo open is over hekserij. Ik heb altijd het idee dat dat iets is wat mensen geheim houden en dat je bij een of andere geheime cult moet zitten om het te leren. Maar dat voelde nu totaal niet zo. Atropa is lekker nuchter en zegt dingen als "fuck it" wat echt heel bevrijdend is als je het over hekserij hebt, wat zo gesloten leek voor mij. Het heeft mij die trap onder mijn reet gegeven, die ik nodig had om aan mijzelf te gaan werken. De trap die mijn psycholoog mij niet kon geven, omdat die meer aan het focussen was op ADHD enzo. Ik weet dat ik nog een lange weg te gaan heb, maar ik ben nu in ieder geval aan de reis begonnen. Dank je wel!"
Gratis volle maan meditatie
Larissa
Deelnemer BWE
"Ik weet dat heksen kunnen toveren, maar wat er vanavond gebeurde, was pure magie. Zwaarmoedig en lichtvoetig tegelijk. Een helder licht in de duisternis. Ik heb er als Rotterdammer maar één woord voor: TERING."
Gratis volle maan meditatie
Ellen
Deelnemer Schaduwwerk Rituelen
"Onverwacht heb ik contact gemaakt met mijn schaduwzijde. Het is een deel van mij die ik schuwde; een healer, een intuïtief stamhoofd van de liefde. Ik kreeg de bevestiging dat mijn schaduwkant geweldig is. Ik ben goed genoeg zoals ik ben en zo benieuwd naar wat er nog meer getransformeerd zal worden. Dank je wel, Atropa."
Gratis volle maan meditatie
Barbara
Deelnemer Schaduwwerk Rituelen

artikelen

Happy Scorpio Season!

Schorpioen (Scorpio) 23 oktober tot 23 november Planeten: Mars & Pluto Element: Water Tegenpool: Waterman 8e huis Geboortesteen: carneool, granaat Happy Scorpio Season, Witches! Het

Lees verder »

Magie in je inbox

Als je je inschrijft voor mijn inspiratie + tips en kun je gratis mijn volle maan meditatie downloaden. Ik verstuur gemiddeld 1-2 per maand een nieuwsbrief.