Update van de online agenda – Wilde Weelde Coven

Lockdown of niet. De Wilde Weelde Coven gaat door. Er is een agenda update gedaan voor de periode februari – mei. Het kan zijn dat er nog evenementen bijkomen, of dat wanneer de maatregelen versoepelen er een aantal plaatsvinden in het ‘echt’.

  • 2 februari  – Imbolc Ritueel Online
  • 27 februari – Volle Maan Viering Online
  • 18 maart – Vitaliteit en veerkracht voor heksen
  • 21 maart – Promise me a rosegarden, voor heksen met (niet zo) groene vingers
  • 20 april – Witches Be Like Q&A
  • 11 mei – Nieuwe Maan Viering
  • 26 mei – Volle Maan Viering
 
Alle activiteiten vinden online en in de avond plaats. Je kunt alle online activiteiten terugkijken in de coven.
 

Wat is de Wilde Weelde Coven?

De Wilde Weelde Coven in een online community voor hedendaagse heksen. In onze Wilde Weelde Coven vind je van alles: online classes, live events, rituelen, maanmeditaties.

☞ Er is heel veel te vinden over hekserij op het internet. Maar soms zie je door de bomen het bos niet. De Wilde Weelde Coven is een veilige plek waar je kunt leren en delen. Voel je je niet op je gemak om jouw vragen te stellen op Facebook? Word dan lid van de coven! Iedere maan gaan we DIEP. Zowel spiritueel, mentaal als emotioneel.

☞ De coven bestaat uit een forum en agenda speciaal voor leden. Als lid krijg je ook korting + voorrang op andere ‘live’ events zoals workshops en rituelen. We behandelen samen verschillende onderwerpen zoals:

magie – het zetten van intenties – kleuren magie – laat je altaar zien – kruidenmagie – giftige planten en paddenstoelen – astrologie – theoretische leer van magie – incantaties – bezweringen – runen – geschiedenis van de toverkunst – godinnen – eco witchcraft – tarot – sabats en esbats – seks en magie – rituelen – edelstenen en kristallen.

☞ Praat mee over de onderwerpen die jou interesseren. Staat het onderwerp waar jij over wil praten er nog niet tussen? Dan kun je zelf eenvoudig een topic aanmaken.

☞ Iedere 2 maanden is er een Online Event waarmee we een nieuw onderwerp behandelen. Je kunt ze ook gemakkelijk terug kijken en bediscussieren met andere coven-leden. Er komen ook met regelmaat gast-heksen, die meer vertellen over hun expertise en interesse gebied. Alle informatie vind je hier.

Verder lezen..

Opening HOST @ Showroom MAMA op 17 november 2017

Tijdens de zonnewende op 20 juni 2017 spraken zo’n 13 000 online neo-heidenen (neo-pagans) een betovering uit om Trump te stoppen. De groep heksen noemt zichzelf ‘Resistance Witches’ en opereert voornamelijk vanuit huis via Facebook en andere sociale media kanalen. Volgens de beoefenaars vragen wanhopige tijden om magische maatregelen #MagicResistance.

Lees verder