Update van de online agenda – Wilde Weelde Coven

Lockdown of niet. De Wilde Weelde Coven gaat door. Er is een agenda update gedaan voor de periode februari – mei. Het kan zijn dat er nog evenementen bijkomen, of dat wanneer de maatregelen versoepelen er een aantal plaatsvinden in het ‘echt’.

  • 2 februari  – Imbolc Ritueel Online
  • 27 februari – Volle Maan Viering Online
  • 18 maart – Vitaliteit en veerkracht voor heksen
  • 21 maart – Promise me a rosegarden, voor heksen met (niet zo) groene vingers
  • 20 april – Witches Be Like Q&A
  • 11 mei – Nieuwe Maan Viering
  • 26 mei – Volle Maan Viering
 
Alle activiteiten vinden online en in de avond plaats. Je kunt alle online activiteiten terugkijken in de coven.
 

Wat is de Wilde Weelde Coven?

De Wilde Weelde Coven in een online community voor hedendaagse heksen. In onze Wilde Weelde Coven vind je van alles: online classes, live events, rituelen, maanmeditaties.

☞ Er is heel veel te vinden over hekserij op het internet. Maar soms zie je door de bomen het bos niet. De Wilde Weelde Coven is een veilige plek waar je kunt leren en delen. Voel je je niet op je gemak om jouw vragen te stellen op Facebook? Word dan lid van de coven! Iedere maan gaan we DIEP. Zowel spiritueel, mentaal als emotioneel.

☞ De coven bestaat uit een forum en agenda speciaal voor leden. Als lid krijg je ook korting + voorrang op andere ‘live’ events zoals workshops en rituelen. We behandelen samen verschillende onderwerpen zoals:

magie – het zetten van intenties – kleuren magie – laat je altaar zien – kruidenmagie – giftige planten en paddenstoelen – astrologie – theoretische leer van magie – incantaties – bezweringen – runen – geschiedenis van de toverkunst – godinnen – eco witchcraft – tarot – sabats en esbats – seks en magie – rituelen – edelstenen en kristallen.

☞ Praat mee over de onderwerpen die jou interesseren. Staat het onderwerp waar jij over wil praten er nog niet tussen? Dan kun je zelf eenvoudig een topic aanmaken.

☞ Iedere 2 maanden is er een Online Event waarmee we een nieuw onderwerp behandelen. Je kunt ze ook gemakkelijk terug kijken en bediscussieren met andere coven-leden. Er komen ook met regelmaat gast-heksen, die meer vertellen over hun expertise en interesse gebied. Alle informatie vind je hier.

Verder lezen..

De magische heksensteen, amulet voor bescherming en geluk

De heksensteen is een van de meest bekende amuletten in hekserij. De heksensteen, een steen met een natuurlijk gat erin, wordt al eeuwen gebruikt als gelukssteen en bescherming door, voor en tegen heksen. Gelukssteen Altijd als ik op het strand of langs een rivier loop houd ik goed mijn ogen

Lees verder

Update van de online agenda – Wilde Weelde Coven

Lockdown of niet. De Wilde Weelde Coven gaat door. Er is een agenda update gedaan: 20 december – Yule / Vrouw Holle (online) 29 December – WITCHES BE LIKE – Q&A (online) 11-15 januari 2021 – New Moon Intention Challenge 2021 (online) 2 februari  – Imbolc Ritueel (online) 27 februari

Lees verder

Volle Maan Fissa @ AdemInn op 21 januari 2019

Na het Rotterdams Nieuwjaars Ritueel pakt Urban Witches Rotterdam door met de Volle Maan Fissa op maandag 21 januari 2019. De volle maan van 21 januari 2019 is een bijzondere; het is volle maan, bloedmaan en er is een volledige maansverduistering! Met de Volle Maan Fissa duiken we helemaal in

Lees verder