Update van de online agenda – Wilde Weelde Coven

Lockdown of niet. De Wilde Weelde Coven gaat door. Er is een agenda update gedaan:

  • 20 december – Yule / Vrouw Holle (online)
  • 29 December – WITCHES BE LIKE – Q&A (online)
  • 11-15 januari 2021 – New Moon Intention Challenge 2021 (online)
  • 2 februari  – Imbolc Ritueel (online)
  • 27 februari – Volle Maan Viering (online)
  • 21 maart – Boekpresentatie Rottenimf & Maasgod

 

Wat is de Wilde Weelde Coven?

De Wilde Weelde Coven in een online community voor hedendaagse heksen. In onze Wilde Weelde Coven vind je van alles: online classes, live events, rituelen, maanmeditaties.

☞ Er is heel veel te vinden over hekserij op het internet. Maar soms zie je door de bomen het bos niet. De Wilde Weelde Coven is een veilige plek waar je kunt leren en delen. Voel je je niet op je gemak om jouw vragen te stellen op Facebook? Word dan lid van de coven! Iedere maan gaan we DIEP. Zowel spiritueel, mentaal als emotioneel.

☞ De coven bestaat uit een forum en agenda speciaal voor leden. Als lid krijg je ook korting + voorrang op andere ‘live’ events zoals workshops en rituelen. We behandelen samen verschillende onderwerpen zoals:

magie – het zetten van intenties – kleuren magie – laat je altaar zien – kruidenmagie – giftige planten en paddenstoelen – astrologie – theoretische leer van magie – incantaties – bezweringen – runen – geschiedenis van de toverkunst – godinnen – eco witchcraft – tarot – sabats en esbats – seks en magie – rituelen – edelstenen en kristallen.

☞ Praat mee over de onderwerpen die jou interesseren. Staat het onderwerp waar jij over wil praten er nog niet tussen? Dan kun je zelf eenvoudig een topic aanmaken.

☞ Iedere 2 maanden is er een Online ZOOM Class waarmee we een nieuw onderwerp behandelen. Je kunt ze ook gemakkelijk terug kijken en bediscussieren met andere coven-leden. Er komen ook met regelmaat gast-heksen, die meer vertellen over hun expertise en interesse gebied. Alle informatie vind je hier.

Verder lezen..

Volle Maan Fissa @ AdemInn op 21 januari 2019

Na het Rotterdams Nieuwjaars Ritueel pakt Urban Witches Rotterdam door met de Volle Maan Fissa op maandag 21 januari 2019. De volle maan van 21 januari 2019 is een bijzondere; het is volle maan, bloedmaan en er is een volledige maansverduistering! Met de Volle Maan Fissa duiken we helemaal in

Lees verder

Start van de: New Moon Intention Challenge 2021

Na een jaartje overgeslagen te hebben (en maar goed ook, want 2020), is de New Moon Intention Challenge terug van weggeweest! Zet jij dit jaar ook weer je intenties voor 2021 met de maan? Geen goede voornemens of keiharde doelen, maar intenties met hart en ziel.  We starten op maandag

Lees verder

Il Corno, een Italiaans amulet tegen malocchio, het boze oog.

Na mijn reis door Triora ben ik gefascineerd geraakt door Italiaanse volksmagie. De cultuur, het eten, gebruiken en tradities zijn zo rijk als een Nero d’Avola. Net als in de wijn, vind je in de volksmagie allerlei laagjes en diepe smaken. Italianen zijn met name geobsedeerd met het boze oog

Lees verder