Start van de: New Moon Intention Challenge 2021

Na een jaartje overgeslagen te hebben (en maar goed ook, want 2020), is de New Moon Intention Challenge terug van weggeweest! Zet jij dit jaar ook weer je intenties voor 2021 met de maan? Geen goede voornemens of keiharde doelen, maar intenties met hart en ziel. 

We starten op maandag 11 januari, 2 dagen voor de eerste Nieuwe Maan van 2021. Start jouw 2021 vol witchy feels en schrijf je in voor de volledig vernieuwde challenge. De challenge kost € 9,99 voor niet-leden en gratis voor Wilde Weelde Covenleden.

 

Wat is de New Moon Intention Challenge?

De New Moon Intention Challenge (NMIC21) is een periode waarin we stil staan bij onze wensen en verlangens voor het nieuwe jaar. Je wordt bedolven onder ideeën voor goede voornemens, to-do lijstjes en de druk die gepaard gaat met een ‘nieuw’ jaar. Deze harde en doelgerichte manier aanpak werkte niet voor mij en toen ben ik begonnen om mijn ideeën en creatieve energie af te stemmen op de maancyclus. 

Dit is relaxter, zachter en flexibeler dan een aanpak die vooral vanuit het hoofd komt. Zo delen we het jaar ook op van nieuwe maan naar volle maan, dat duurt ongeveer 6 maanden. Daarna gaan we pas door naar de tweede helft van het jaar. Er kan namelijk verschrikkelijk veel gebeuren in een jaar tijd. Werken met de maan is gericht op ontspanning, meebewegen met de golven van het leven, de natuurlijke cycli door meer tijd en ruimte te nemen.

 

Hoe werkt het?

Nadat je je hebt ingeschreven voor de challenge krijg je een e-mail met je inloggegevens voor de Wilde Weelde Coven. Je kunt ook direct na aankoop je werkboek downloaden (let op: die verschijnt nadat je betaald via een link op de ‘bedankt voor je aankoop’ pagina). Je kunt nu inloggen op de online omgeving van de coven waar je o.a. mee kunt doen aan discussies en zelf topics kunt starten over hekserij. Op 10 januari komt de challenge open te staan in deze omgeving. Zorg ervoor dat je daarvoor het werkboek hebt doorgelezen. Via de kop ‘ Classes en Challenges’ kom je direct bij de challenge. Iedere dag komt er een ‘les’ vrij. Je kunt ook lid worden van de NMIC21 groep en je ervaringen delen met anderen. De challenge komt open te staan op 10 januari, 11 januari gaan we van start en we eindigen op 15 januari.

 

Wat krijg je?

Als je meedoet aan de challenge krijg je:

  • Toegang tot onze online community t/m 16 januari
  • GRATIS Nieuwe Maan Werkboek incl. Factsheet (pdf e-book)
  • Meedoen aan een online Nieuwe Maan Ritueel
  • Delen en helen in de New Moon Intention Challenge groep.

 

Zelf aanschaffen voor het ritueel:

  • Zwart en witte kaars
  • Eventueel een schriftje

 

De challenge kost € 9,99 voor niet-leden en gratis voor Wilde Weelde Covenleden. Je kunt hem aanschaffen via deze link. We starten op 11 januari!.

Verder lezen..