Amanda

Amanda

Urban Witches Rotterdam is een plek vol stadshekserij, maanmagie en intersectioneel feminisme voor slayista’s die niet bang zijn voor hun schaduw.

Slutist Tarot Reading van 24 t/m 30 december 2018

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on pocket
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Heb je deze week de Slutist Tarot Reading op Instagram gemist? Kijk hieronder de video terug. Deze week trok ik weer 3 kaarten. 

Slutist Tarot Reading van 24 t/m 30 december 2018

In deze aflevering vertel ik iets over:

  • Slutist Tarot Reading van deze week: King of Swords, Prince of Wands en IX of Wands
  • Nieuwjaars Ritueel op 4 januari in Rotterdam
  • De New Moon Intention Challenge 2019

Iedere week LIVE de reading van Urban Witches Rotterdam volgen? Je kunt al je vragen stellen en comments achterlaten via onze stories op Instagram. Meestal doe ik op zondagavond een live-video op Instagram. We hebben ook een coole coven, de Sisters of Slay facebookgroep.

Je kunt ook een persoonlijke sessie bij mij boeken kan via Etsy (per e-mail vanaf 13,-). Kies uit een Moon Reading (3 kaarten), Shadow Reading (5 kaarten) of een Business Reading (10 kaarten). Je kunt een uitgebreide half jaar reading boeken in persoon of via e-mail.

Maak er een magische week van!

Verder lezen..

Slutist Tarot Reading: 16 juli – 22 juli 2018

Slutist Tarot Reading: 16 juli – 22 juli 2018

Wow. BIG WITCH ENERGY. Dat was absoluut het thema van vorige week. Deze week maken we de sprong in de tweede helft van het jaar. We zijn begonnen! Na de zonne-eclipse, de super nieuwe maan en vrijdag de 13e, zijn de kaarten definitief geschud. De Slutist Tarot Reading van 16 juli –

Read More »

Witches be like 3 op 14 maart 2019

Witches be like is terug! Tijdens deze derde editie staan selfcare en zusterschap op de agenda. Veel heksen beschouwen hekserij niet alleen als een spirituele overtuiging of levenswijze maar zien ook de waarde ervan als het gaat om selfcare. Voor de lichamelijke gezondheid en het behalen van persoonlijke doelen werken

Read More »