Amanda

Amanda

Urban Witches Rotterdam is een plek vol stadshekserij, maanmagie en intersectioneel feminisme voor slayista’s die niet bang zijn voor hun schaduw.

Slutist Tarot Reading: 25 juni – 1 juli 2018

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on pocket
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

BIG. Changes. Ahead. De zomerzonnewende geeft mij een gevoel van enorme verandering. De zomerzonnewende wordt ook wel zomersolstitium genoemd. Het is de langste dag van jaar. De bloemen bloeien op z’n hardst en lucht is gevuld met de zware zwoele geur van bloesem. De zomer is begonnen. De Slutist Tarot Reading van 25 juni – 1 juli geeft je inzicht in dit nieuwe begin.


Alsof er een einde is gekomen aan oude patronen en cycli.

De avond voor de 21e voelde het al heel hevig. Ik had een waanzinnig productieve dag. In de ochtend had ik een workshop met de Art of Hosting methodiek. In de middag zat ik bij de Rabobank om alles te leren over financiering voor mijn boek (over de stadsmythologie van Rotterdam) en in de avond werd ik enorm geïnspireerd door een Ethan Kent.  De senior vice president van Project of Public Spaces uit New York liet ons zien hoe fantastisch het Schouwburgplein is geworden. Ik voel mij MEGA trots op de Yoga op ’t Schouwburgplein die ik co-produceer.

Het voelt alsof de zomerzonnewende een zetje geeft aan alles waar ik aan gewerkt heb. In februari dit jaar zette ik tijdens New Moon Intention Challenge intenties voor 2018. Samen met de brujas van de Sister of Slay groep maakte ik mijn visie helder. Als ik nu kijk naar mijn Slaylist zie ik dat ik al heel ver ben gekomen!

Na die avond heb ik het gevoel dat ik de wereld aankan.

Alsof er een deken van verandering over mij heen is gekomen. Vorig jaar vierde ik de Zomerwende door het huwelijk van de Maasgod en de Rottenimf te sluiten en dit jaar mocht ik de International Yogaday Rotterdam produceren. Het voelt goed. I’m SO getting there.

Kunstenares Audrey Kitching tweette:

“In these current energies there is no more running away from our triggers or traumas, they are coming up to be released one way or the other. The more you resist, the worse it will be. Let it happen. It’s time to heal, it’s time to change, it’s time to move on.”

En zo voelt dat ook. Het is klaar. De periode van pijn en ellende door de bottleneck gekomen en we komen weer in open vaarwater waar alles mogelijk is. Groei, rijping en oogsten. Ben jij er klaar voor?

Slutist Tarot Reading: 25 juni – 1 juli 2018

De Queen of Swords is sterk en intelligent. Hierdoor wordt ze vaak als koud en wreed gezien. De mensen om haar heen voelen zich oncomfortabel omdat ze weinig emotie laat zien. Maar de Queen heeft geen tijd voor futiliteiten. Hiervoor heeft ze te veel gezien, te veel verloren en meegemaakt. Ze is een vrouw van discipline die zich niet laat afleiden door roddel en achterklap. Zorg ondanks deze houding toch voor je naasten. Misschien leidt een geliefde pijn en wordt je gemist. Houd je zwaard scherp en check wie oprecht is en wie je gebruik van je wilt maken. Laat de intentie van discipline niet domineren over de liefde voor de ander.

De tweede kaart VI Knowledge heeft de klassieke betekenis van The LoversEr is een tweestrijd gaande. Misschien leef je een dubbelleven en wordt je verscheurd door verschillen. Zijn er twee geliefdes of twee levensstijlen die niet matchen? Als een geliefde wegvalt, ben je dan nog steeds wie je denkt wie je bent? Kun je goed alleen zijn of heb je je alter-ego / ega nodig om je compleet te voelen? Jouw persoonlijkheid is de focus. Wie ben je los van de ander en wat blijft er dan over? Houd hier je focus op deze week.

III of Coins zorgt voor uitdaging deze week op het gebied van samenwerking. Je kunt een hoop leren van anderen en soms moet je je betweterige bek houden en leren van andermans discipline. Leer je jezelf nederig op te stellen. Mocht je hier nu al een baas in zijn, dan is het JOUW moment om te shinen en de samenwerking te gebruiken om je werk tot een ‘hoger plan’ te tillen.

Praktische tip:

Wees niet te egoïstisch en houd een vinger aan de pols bij je vrienden en familie. Ask how they’re doing! Omdat jij op een zomerzonnewende-trip zit, wilt nog niet zeggen dat iedereen zich tof voelt.

2124709d-159a-4758-9306-41638fe308f9.jpg

DISCLAIMER: ik heb nooit alle wijsheid in pacht en voorspel niet ‘de toekomst’. De tarotkaarten gebruik ik als methode om inzicht te krijgen in een situatie. Wil je een tarot sessie boeken met mij? Check dan even de shop

Are you a Grammar-Witch? Schroom niet om mij te wijzen op mijn taaltechnische onvolkomendheden

Verder lezen..

Wat hekserij mij leerde over selfcare en depressie.

Soms heb je rukdagen, baaldagen, kutdagen. Van die dagen waar niks wil lukken, niets meezit en je geen idee hebt wat je met jezelf of je omgeving aan moet. Met deze dagen weet Lis ondertussen wel raad, ze vertelt je wat hekserij haar leerde over selfcare en hoe zij omgaat

Read More »

Maan van de kortste nacht op 29 juni 2018

Gisteravond mocht ik mijn eerste stadshekserij workshop geven bij Adem Inn. Wat een fantastische coven aan bruja’s! Natuurlijk kwam ook de maan van kortste nacht aan bod. De zomerzonnewende is immers net geweest!  Ja, maar dat is dus ook de langste dag. Als het de maan van de kortste nacht

Read More »