Amanda

Amanda

Urban Witches Rotterdam is een plek vol stadshekserij, maanmagie en intersectioneel feminisme voor slayista’s die niet bang zijn voor hun schaduw.

Slutist Tarot Reading: 2 juli – 8 juli 2018

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on pocket
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

We staan weer aan het begin van een nieuwe week. De grote verandering is aangebroken. We zijn de zomerzonnewende gepasseerd en beginnen met frisse moed aan de tweede helft van het jaar. Positieve veranderingen lijken in de lucht te hangen. Deze zomer zijn er wel 8 (!) planeten in retrograde. BAM! De zomer is begonnen en daarmee een periode van relatieve rust. De Slutist Tarot Reading van 2 juli – 8 juli 2018 geeft je inzicht in dit nieuwe begin.

Een nieuw begin

8 planeten zijn deze zomer in retrograde. Nu word ik daar zelf niet warm of koud van, maar het is wel een mooie reminder om het wat rustiger aan te doen. Het is bijna zomervakantie, dus dat komt mooi uit.  Begin januari zette ik samen met 130 brujas mijn intenties voor de eerste 6 manen van 2018. De New Moon Intention Challenge daagde je uit om met een heldere kop het nieuwe jaar in te gaan. Ik visualiseerde mijn intenties met een slaylist en zette acties uit om van mijn intenties werkelijkheid te maken. De afgelopen volle maan in steenbok van 28 juni gaf voor mij het ‘eindsignaal’ van deze periode. De zomerzonnewende zorgde ervoor dat ik goed kon kijken naar alles wat tot ‘rijping’ was gekomen.

En weet je.. NIET VERKEERD.

Sommige doelen zijn dik behaald; demons slayen bijvoorbeeld. Anderen hebben concrete acties gekregen en zijn vol in ontwikkeling. Zo heb ik volgende week een afspraak voor een desk bij #workmode en die week erop een afspraak voor mijn boek over de stadsmythologie van Rotterdam.

Yoga op ‘t Schouwburgplein loopt weer en ik ben -/- 5 kg afgevallen. Sommige doelen zijn iets anders geworden. Zo ben ik niet naar het Museum of Witchcraft in Boscastle geweest maar naar de Heksenwaag in Oudewater en gaan we in de zomer naar Triora (heksendorp in Italië). Al met al: TROTS. Er zijn ook nog intenties waar meer aandacht naar mag.. gezond eten en sporten blijft een ding. Maar maanbaden, daar ben ik dan weer een baas in.

Nu ga ik met de nieuwe maan in leeuw op 13 juli weer mijn intenties zetten voor de tweede helft van 2018. De periode van volle maan (29 juni) en de nieuwe maan is mooi moment van reflectie, rust en dankbaarheid. De kaarten hadden dan ook geen mooiere aftrap kunnen geven voor deze week!

Slutist Tarot Reading: 2 juli – 8 juli 2018

De Wheel of Fortune geeft verandering aan. Het rad draait weer. Gaat het goed, verwacht dan tegenslag. Heb je tegenslag gehad, verwacht dan iets goeds.. Je weet nooit wat je zult ontvangen met het Rad van Fortuin. Misschien komt eindelijk die grote opdracht door en betekent het een einde aan onzekerheid. Het betekent in ieder geval verandering.

Accepteer dat het leven zo is en dat je zult moeten dealen met zowel positieve als negatieve verandering. Het wiel controleert de externe factoren in je omgeving, hier heb je geen invloed op. Als je tegenslag verwacht of krijgt, blijf dan niet hangen in een impasse maar ga aan de slag en pak de regie weer terug. Verandering is onvermijdelijk maar je kunt wel kiezen hoe je ermee omgaat.

De tweede kaart The Oracle heeft de klassieke betekenis van The HighpriestessZe representeert intuïtie. Ze balanceert het licht en haar schaduw, het masculiene en het feminiene. Ze moedigt je aan om je ego los te gooien en medeleven te hebben voor de ander. Het orakel weet wat er verborgen ligt in de dieptes van je onderbewuste.

Let deze week dus op ‘tekens’. Of beter gezegd, wees je bewust van je innerlijke staat van zijn. Dan hoef je niet op te letten maar zijn de tekenen overduidelijk in je aandacht. Ga er niet naar op zoek. Als de tekenen echt zijn, zullen ze drie keer tot je komen. Ga mediteren. Doe schaduwwerk. Luister vooral goed naar je gevoel (niet je emotie!). Let de komende week op je dromen. Er zitten boodschappen in verborgen..

IX of Coins zorgt voor een lekker gevoel. Geluksmomentjes komen eraan. Je hebt lekker gewerkt en plukt nu de vruchten. Volwassenheid en de vervulling van verlangens zijn nu zichtbaar. Een groter creatief project is nu tot wasdom gekomen. Je voelt je zelfverzekerd, onafhankelijk en vrij. Je hebt hier veel aan gewerkt dus dat mag ook gezien worden. Het is je eigen verdienste.

Vier het leven en je successen. Bestel die fles wijn, neem het ervan.. Het is goed weer dus maak tijd om te genieten van het goede leven. Maak het luxe. Trakteer jezelf en geniet van je centen. Work hard, play hard zoals ze zeggen. Maar vergeet ook niet om dankbaar te zijn. Uit je dankbaarheid aan de mensen die dat verdienen. Maak een offertje en geef die aan de goden.

 

Praktische tip:

Dit is de week van verandering en vooruitziende blik. Neem ten alle tijden een notitieboekje mee. Schrijf je ingevingen en inspiratie op. Leg hem naast je bed en maak aantekeningen van je dromen. Tip der tips; zodra je droom ontglipt in het wakker worden, retrace your steps.. Net als Hermelien met haar Tijdverdrijver. Vind het staartje van je dromen en speel hem achterstevoren af in je hoofd.

Happy Tweede Helft Van Het Jaar!

2124709d-159a-4758-9306-41638fe308f9.jpg

Amanda

DISCLAIMER: ik heb nooit alle wijsheid in pacht en voorspel niet ‘de toekomst’. De tarotkaarten gebruik ik als methode om inzicht te krijgen in een situatie. Wil je een tarot sessie boeken met mij? Check dan even de shop

Are you a Grammar-Witch? Schroom niet om mij te wijzen op mijn taaltechnische onvolkomendheden

Verder lezen..

Slutist Tarot Reading van 24 t/m 30 december 2018

Heb je deze week de Slutist Tarot Reading op Instagram gemist? Kijk hieronder de video terug. Deze week trok ik weer 3 kaarten.  – – Slutist Tarot Reading van 24 t/m 30 december 2018 In deze aflevering vertel ik iets over: Slutist Tarot Reading van deze week: King of Swords, Prince

Read More »

Tarot Readings @ Showroom MAMA vanaf 17 november 2017

Van 17 november 2017 – 2 februari 2018, iedere woensdag van 13.00 – 14.00 bij de tentoonstelling HOST van Anni Puolakka and Jaakko Pallasvuo & Tarwuk Locatie: Showroom MAMA in Witte de Withstraat 29 -31 in Rotterdam. Er is plek voor twee readings tussen 13.00 – 13.30 en 13.30 –

Read More »

Offers aan de Maasgod

Nu het einde van een cyclus is gekomen, maak ik mij klaar voor een nieuw begin. Maar niet zonder de Maasgod te danken en mijn Nieuwe Maan Intenties te zetten voor de tweede helft van 2018. Wat is er veel gebeurd de afgelopen 6 manen, zeg! Met 130 brujas zette

Read More »