Amanda

Amanda

Urban Witches Rotterdam is een plek vol stadshekserij, maanmagie en intersectioneel feminisme voor slayista’s die niet bang zijn voor hun schaduw.

Slutist Tarot Reading: 16 juli – 22 juli 2018

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on pocket
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Wow. BIG WITCH ENERGY. Dat was absoluut het thema van vorige week. Deze week maken we de sprong in de tweede helft van het jaar. We zijn begonnen! Na de zonne-eclipse, de super nieuwe maan en vrijdag de 13e, zijn de kaarten definitief geschud. De Slutist Tarot Reading van 16 juli – 22 juli 2018 geeft je inzicht in komende week.

Big Witch Energy

Het was voor mij persoonlijk spannend. Na een cyclus van 3 jaar van verandering, onzekerheid en persoonlijke groei, is er een periode van relatieve rust aangebroken. Afgelopen vrijdag de 13e kreeg ik helderheid over veel onzekere factoren; welke freelance opdrachten gaan er door en welke niet? Kan ik het financieel bolwerken om in mijn huis te kunnen blijven wonen? De godin Lakhsmi draaide overuren en de offertjes waren niet aan te slepen.

Het bleef tot het einde spannend. Maar de toekomst ziet er goed uit. Het voelt alsof er een definitief einde is gekomen aan 3 jaar van transitie.

New Moon Intentions coming up!

De afgelopen weken heb ik gereflecteerd op mijn intenties van de nieuwe maan in steenbok (januari) tot de volle maan in steenbok (juni). Mijn koers voor de tweede helft van het jaar is bijgesteld en ik heb mijn intenties opnieuw kristal helder gezet. Een van de dingen waar ik aan wil werken is mijn solar plexus.

De solar plexus is het 3e van de 7 chakra’s en wordt geassocieerd met vertrouwen, veiligheid en verantwoordelijkheid. De solar plexus heet Manipura in het Sanskriet en zonnevlecht in gewoon Nederlands. De kleur geel en het element vuur behoren tot dit chakra. Van kinds af aan heb ik last van buikpijn en is mijn buikstreek gevoelig en ja.. ook niet vetvrij. Er is dus werk aan de winkel. Inmiddels heb ik allerlei informatie verzameld om hier aan de slag mee te gaan. Het seizoen van de leeuw (23 juli t/m 22 augustus) is een mooie periode om hiermee te beginnen.

Een andere intentie betreft ook een echt leeuwen-ding. Urban Witches moet gaan groeien! Meer exposure, meer waarde en meer zichtbaarheid. Shine, shine, SHINE! Je kunt mijn intenties zien in mijn slaylist.

Vakantie, vakantie

Maar weet je? Al die intenties zetten, koers bepalen en doorpakken zijn ok, maar het is tijd voor wat welverdiende rust en vakantie. Gewoon bijkomen. Opladen in de zon. Zorgeloos zijn. Loslaten. En dat ga ik ook doen. Ik wil in de zee zwemmen, wandelen door de bergen, aan bloemen ruiken. Wakker worden met de vogeltjes, cultuur snuiven en lekker eten. Het was onzeker of ik op vakantie kon. Maar hij staat bijna voor deur. Natuurlijk gaat de laptop mee. We gaan namelijk naar een heksendorp. Net als vorig jaar in Baskenland zal ik weer stukjes tikken. Maar voordat het zover is heb ik nog wat weken te gaan. Dit is de Slutist Tarot Reading voor 16 juli – 22 juli 2018.

Slutist Tarot Reading: 16 juli – 22 juli 2018

Slutist Tarot Reading: 16 juli – 22 juli

Een streng setje kaarten deze week vol zweepjes! De eerste kaart is Temperance en betekent matigheid en onthouding. Deze kaart heeft te maken met uitstel omwille van plezier. Het is de balans tussen lekker en noodzakelijk, het aardse en het spirituele. Deze kaart betekent de balans vinden in je leven. Balans krijgen in alles wat je moet, wilt en kunt. Je krijgt het door. Je weet dat je kunt genieten van een wijntje op het terras, maar niet je portemonnee hoeft stuk te slaan om het naar je zin te hebben. Je hebt geleerd om het te doen met minder. Ook de ups en downs in het geestelijke zijn gematigder geworden. Er is meer rust. Je hebt geen haast meer, maar grip op jezelf en je doelen.

De tweede kaart is de King of Coins en hij is een pragmaticus. Soms heeft hij te veel realiteitszin en gaat alleen maar voor de keiharde ratio. Kijk niet alleen naar de uitkomst onder de streep of met tunnelvisie naar je doelen. De rechtlijnigheid van de King of Coins is saai! Maak ruimte om te fantaseren over de toekomst. Kijk niet alleen naar de praktijk of haalbaarheid van een situatie maar durf te dromen. Gebruik je fantasie. Laat je spieren ontspannen en vertrouw meer op jezelf en je eigen kunnen. Behaalde resultaten in het verleden geven inderdaad geen garantie voor de toekomst, maar er is meer dan centen tellen of doelmatig van A naar B komen.

De derde kaart is DEATH. Een van mijn favoriete kaarten. Niet omdat de dood zo feestelijk is, maar omdat het een einde betekent. En met een einde komt er altijd een nieuw begin. Hij betekent pijn omzetten in plezier. Het realiseren van extatische transformatie. Wellicht ga je deze week iets heel bijzonders beleven, dat je tot een diep inzicht zal brengen. Het is een reïncarnatie. Je wordt wedergeboren als je echt loslaat wat je niet langer dient. Ook als loslaten pijn doet.

Het is een van de mooiste kaarten uit de tarot. De dood staat symbool voor het einde van een belangrijke fase in je leven. Hierna maak je weer een nieuwe start, die veel waardevoller zal zijn dan je ‘oude leventje’. Alles valt op zijn plaats. Laat het verleden achter je en omarm alle nieuwe mogelijkheden en kansen die je krijgt.

Praktische tip:

Neem de tijd om te ontspannen en je over te geven aan de rust die er nu vrijkomt in je lichaam. Het is net als de eerste paar weken van vakantie en wennen aan het niets doen. Ga bewust om met de opgebouwde spanning in je lijf. Neem een bad, ga zwemmen, laat je masseren of doe iets relaxed. Dan komt het vast goed.

Happy Nieuw Vaarwater!

2124709d-159a-4758-9306-41638fe308f9.jpg

Amanda

DISCLAIMER: ik heb nooit alle wijsheid in pacht en voorspel niet ‘de toekomst’. De tarotkaarten gebruik ik als methode om inzicht te krijgen in een situatie. Wil je een tarot sessie boeken met mij? Check dan even de shop

Are you a Grammar-Witch? Schroom niet om mij te wijzen op mijn taaltechnische onvolkomendheden

Meer Stadshekserij, maanmagie & Slaypower?

Schrijf je in voor tips + inspiratie van Urban Witches Rotterdam
en ontvang de Volle Maan Meditatie in je inbox.

Verder lezen..

Hoe maak je maanwater met de volle maan?

Maanwater maken is een van de meest simpele manieren om maanmagie bedrijven. Op 29 mei 2018 is het Volle Maan. Deze maan wordt de Bloemmaan genoemd. Wat is maanwater en wat kun je er mee? Ik geef je 3 simpele tips om mee te starten. Maanwater maken Maanwater maken is geen

Read More »

Wat is Samhain en hoe vier je het?

Samhain is er bijna! Mijn straat is behangen met skeletten en pompoenen. Die doen mij helemaal niets maar Samhain, dat is voor mij een extra belangrijk jaarfeest. Heksenkind Je snapt dat ik mijzelf een heel toffe heks vind omdat ik op 1 november ben geboren. De dag na Samhain, op

Read More »