Amanda

Amanda

Urban Witches Rotterdam is een plek vol stadshekserij, maanmagie en intersectioneel feminisme voor slayista’s die niet bang zijn voor hun schaduw.

Slutist Tarot Reading: 15 juni – 21 juni 2018

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on pocket
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Happy New Moon, bruja! Voordat ik deze reading deed werd ik wakker uit een nachtmerrie. Altijd komen oude thema’s uit het verleden als vaste bakens omhoog drijven. Wantrouwen. Mensen die je besodemieteren. I’ve had my fair share. In deze nachtmerrie zag ik ze weer terug. Het liep al minder lekker. Mijn nieuwe maanbad was volledig mislukt gisteravond. Op het laatste moment jaagde ik over Zuidplein op zoek naar een fijne badolie. Niet gevonden. Ik zocht naar verse bloemen. Niet gevonden. Teleurgesteld kwam ik thuis met lege handen.

In plaats dat ik badderde in een zee van bloemen, leek het meer een sloot met kroos en plastic troep. Mijn yoga was stijf en stram. Ik kreeg mijn gedachten niet op een rijtje en dommelde in. Geen focus. Maar gewoon moe. Ik kon niet toegeven aan mijn ‘zijn’. En mijn zijn betrof; not the right time voor mijn nieuwe maanbad. Dit moest natuurlijk nog even uitgespeld worden door mijn vriend.. ‘je bent ook een flutheks’.

Je bent natuurlijk ook een flutheks

Hij had natuurlijk wel een punt. Haastend en jagend naar ingrediënten voor mijn maanbad was ik helemaal niet toegekomen aan luisteren naar mijn lichaam. Dat ik mij al drie keer had verslapen deze week, had best een aanwijzing kunnen zijn. Maar ik had zo’n zin in mijn nieuwe maanbad. Mijn moment van reflectie.. moment voor mijzelf en de maan, dat ik even was vergeten om te luisteren naar muh eigûh. Moraal van het verhaal: je kunt van alles willen en doen, maar als je gevoel niet bewust betrokken is bij je handelingen, slaat het nergens op.

Geef gehoor aan je onderbewuste. De stemmetjes die anders wel naar boven komen in nachtmerries. Luister naar ze. Hoor wat ze te zeggen hebben. Let op tekenen in je lichaam. Wees je bewust tussen de gedachtes vanuit je ratio en wil. Je gevoel. Je emoties. Leer het onderscheid maken. Neem ze dan weer allemaal niet te serieus.

Slutist Tarot Reading: 15 juni – 21 juni 2018

Iedere week trek ik 3 kaarten uit mijn Slutist Tarotdeck voor de wekelijkse reading. De eerste kaart heeft betrekking om de intentie van die week; wat wil je deze week bereiken / wat is het onderwerp? De tweede kaart heeft betrekking op de focus van die week; hoe kun je ervoor zorgen de intentie leven in te blazen / wat moet je doen om je doel te bereiken? De derde kaart heeft betrekking op een tipje van de sluier, een uitdaging, waarschuwing of aanwijzing.

Kaart 1: X of Cups
Intentie van de week

Hello, darkness my old friend.. Nee. Fuck het donkere. Die ken je ondertussen wel. Op de kaart zie je een wulpse dame voorzien van alles. Ze heeft haar kaarten goed gespeeld en ze krijgt wat ze wilt. Je hebt een stap naar het licht gemaakt. En die verdien je! Alhoewel het donkere bekend voor je is, misschien wel een gewoonte is… heb je nu een keuze gemaakt. Een keuze voor een gezonde relatie of een familie van eigen keuze. Je dromen komen uit, harde werker.

Kaart 2: VI of Wands
Focus van de week

Ondanks dat alle tegenslag je bijna genekt heeft, ben je klaar om te shinen. Je bent klaar om er echt voor te gaan. Neem je podium. Laat iedereen zien wat je in huis hebt. Alsof je nog nooit pijn hebt geleden. Zonder wrok, schuld, of ‘wat als’. Dance like you’ve never been hurt before! Laat je pijn toch los. Laat je identificatie met je pijn los. Je bent zo mooi en krachtig. Het is nu echt tijd om er voor te gaan. Het is zoveel leuker zonder pijn.

Kaart 3: Prince of Wands
Uitdaging van de week

Gedraag je niet als een puber. Je hebt stimulans en uitdaging nodig om ergens te komen. Maar wie moet jou eigenlijk entertainen? Anderen? Vermaak jij jezelf met je eigen verhaal, ervaringen of overtuigingen? Maak jij van je eigen pijn, kunst? Kun je je boosheid ook anders channelen? Heb je die pijn nodig om ergens te komen, iets te maken? Pijn en boosheid zijn onbetrouwbare vrienden als je op ze vertrouwd voor jouw creativiteit. Put ook uit andere ervaringen en emoties om iets te maken. De liefde en het licht hebben ook creatiekracht.

Praktische tip:

Het is echt de langste dag van het jaar. De zon schijnt lang aan de hemel. Midzomer is in aantocht. Maak gebruik van die zonnekracht en zet jezelf in het zonnetje.

I wish you a magical week!

2124709d-159a-4758-9306-41638fe308f9.jpg

DISCLAIMER: ik heb nooit alle wijsheid in pacht en voorspel niet ‘de toekomst’. De tarotkaarten gebruik ik als methode om inzicht te krijgen in een situatie. Wil je een tarot sessie boeken met mij? Check dan even de shop

Are you a Grammar-Witch? Schroom niet om mij te wijzen op mijn taaltechnische onvolkomendheden 

Verder lezen..

Hoe reinig je jouw space met donkere maan energie?

Als je Urban Witches al een tijdje volgt weet je dat ik gek ben op het maken van een nieuwe maanbad, het blijft een van mijn meest populaire artikelen. Maar ik ben toe aan iets nieuws, iets grondigers als het gaat reiniging. Het einde van het jaar nadert. De inschrijving van

Read More »