doing the work

SCHADUW WERK RITUELEN

Schaduwwerk confronteert je met hetgeen wat je in de weg staat. In dit ritueel transformeer je jouw demonen tot fluffy faeries. Hard werk en het nemen van verantwoordelijkheid zijn hierbij vereisten.

Wat mij altijd zo aantrekt in hekserij is het feit dat schaduwwerk zo belangrijk is. Heksen schuwen het donkere niet. Donker is net zo belangrijk als het licht.

Met schaduwwerk bedoel ik het wegnemen van de blokkades, angsten en beperkende geloofsovertuigingen die jou in de weg zitten. Ik noem ze ook wel ‘demonen’. Je komt ze tegen als stemmen in de nacht. Als twijfel. Als verwachtingen. Als piekeren of ‘malen’. Of als terugkerend patroon.

doorbreek

BEPERKENDE GELOOFS- OVERTUIGINGEN​

Je kunt met je schaduwen werken en ze transformeren tot iets ‘zachts’ of tot iets wat daarna tot het verleden behoord. 

In het Schaduwwerk Ritueel gaan we samen op onderzoek uit naar jouw blokkades, beperkende geloofsovertuigingen en angsten. In het ritueel ‘lichten’ wij ze uit door naar jouw systeem te bekijken en je demonen letterlijk en figuurlijk eruit te halen.

Bij Schaduwwerk Rituelen wordt er gebruik gemaakt van diverse technieken zoals tarot, meditatie, channeling en good old confrontatie met jezelf. Deze methode is een two-way street. Betrokken begeleiders komen ook wel eens een stukje van zichzelf bij jou tegen. Hierdoor is het proces gelijkwaardig en vergt openheid en lef van beide zijdes.

Ik heb twee artikelen geschreven over schaduwwerk:

Het Schaduwwerk Ritueel is een intensieve en helende ervaring. De rituelen vinden plaats vanaf 1 persoon of in een groep van 2 – 6 personen.

Schaduwwerk Rituelen in groep vanaf € 111,-  p.p.

Persoonlijke 1-op-1 begeleiding kun je aanvragen per e-mail via atropa@urbanwitchesrotterdam.nl en kost € 149 per sessie op locatie in Rotterdam.

Wat anderen zeggen..

Ik weet dat heksen kunnen toveren, maar wat er vanavond gebeurde, was pure magie.
Zwaarmoedig en lichtvoetig tegelijk.
Een helder licht in de duisternis.
Ik heb er als Rotterdammer maar één woord voor:
TERING.
Ellen
Deelnemer Schaduwwerk Rituelen

Wat anderen zeggen..

Onverwacht heb ik contact gemaakt met mijn schaduwzijde. Het is een deel van mij die ik schuwde; een healer, een intuïtief stamhoofd van de liefde. Ik kreeg de bevestiging dat mijn schaduwkant geweldig is. Ik ben goed genoeg zoals ik ben en zo benieuwd naar wat er nog meer getransformeerd zal worden. Dank je wel, Atropa.
Barbara
Deelnemer Schaduwwerk Rituelen

Magie in je inbox

Als je je inschrijft voor mijn inspiratie + tips kun je gratis mijn volle maan meditatie downloaden. Ik verstuur gemiddeld 1-2 keer per maand een nieuwsbrief.

Urban Witches Rotterdam is nu...

Wij organiseren momenteel geen activiteiten.