Amanda

Amanda

Urban Witches Rotterdam is een plek vol stadshekserij, maanmagie en intersectioneel feminisme voor slayista’s die niet bang zijn voor hun schaduw.

Schaduwwerk Rituelen in februari

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on pocket
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Mis je naakt ronddansen in de weide bij volle maan? Ik heb een alternatief voor je: de schaduwwerk rituelen. Je brengt in 1 maancyclus je beperkende geloofsovertuigingen aan het licht.

Hoe zien de bijeenkomsten eruit?

We werken in een kleine groep. Je krijgt een introductie tot schaduwwerken en haar achtergrond, leert wat jouw beperkende geloofsovertuigingen zijn en hoe je ze herkent, ten slotte gaan we in de groep aan de slag met jouw schaduwen en transformeren we ze. De bijeenkomsten zijn gericht op mensen die al langer bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling en enige zelfkennis hebben.

Bijeenkomsten 2019

Tijd: 4 en 18 februari 2019 van 19.30 – 22.30
Prijs: Investering is €97,- incl. BTW
Incl. thee / koffie en iets lekkers
Locatie: Adem Inn, Hoogstraat 27a, 3011PD Rotterdam
Voorwaarden: er is heel beperkt plek: 4 – 6 deelnemers

Koop je ticket hier

Betaling = reservering. Wacht niet te lang want er is veel belangstelling. Er wordt geen geld teruggegeven na reservering dit i.v.m. met de reeds gemaakte kosten.

Verder lezen..

Slutist Tarot Reading: 16 juli – 22 juli 2018

Slutist Tarot Reading: 16 juli – 22 juli 2018

Wow. BIG WITCH ENERGY. Dat was absoluut het thema van vorige week. Deze week maken we de sprong in de tweede helft van het jaar. We zijn begonnen! Na de zonne-eclipse, de super nieuwe maan en vrijdag de 13e, zijn de kaarten definitief geschud. De Slutist Tarot Reading van 16 juli –

Read More »

Slutist Tarot Reading van 21 – 27 januari 2019

Heb je deze week de Slutist Tarot Reading op Instagram gemist? Kijk hieronder de video terug. Deze week trok ik weer 3 kaarten.  Slutist Tarot Reading van 21 – 27 januari 2019 In deze aflevering vertel ik iets over: Slutist Tarot Reading van deze week: 5 of wands, the Whore en

Read More »