Amanda

Amanda

Urban Witches Rotterdam is een plek vol stadshekserij, maanmagie en intersectioneel feminisme voor slayista’s die niet bang zijn voor hun schaduw.

Schaduwwerk Rituelen in februari

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on pocket
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Mis je naakt ronddansen in de weide bij volle maan? Ik heb een alternatief voor je: de schaduwwerk rituelen. Je brengt in 1 maancyclus je beperkende geloofsovertuigingen aan het licht.

Hoe zien de bijeenkomsten eruit?

We werken in een kleine groep. Je krijgt een introductie tot schaduwwerken en haar achtergrond, leert wat jouw beperkende geloofsovertuigingen zijn en hoe je ze herkent, ten slotte gaan we in de groep aan de slag met jouw schaduwen en transformeren we ze. De bijeenkomsten zijn gericht op mensen die al langer bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling en enige zelfkennis hebben.

Bijeenkomsten 2019

Tijd: 4 en 18 februari 2019 van 19.30 – 22.30
Prijs: Investering is €97,- incl. BTW
Incl. thee / koffie en iets lekkers
Locatie: Adem Inn, Hoogstraat 27a, 3011PD Rotterdam
Voorwaarden: er is heel beperkt plek: 4 – 6 deelnemers

Koop je ticket hier

Betaling = reservering. Wacht niet te lang want er is veel belangstelling. Er wordt geen geld teruggegeven na reservering dit i.v.m. met de reeds gemaakte kosten.

Verder lezen..

Slutist Tarot Reading: 15 juni – 21 juni 2018

Happy New Moon, bruja! Voordat ik deze reading deed werd ik wakker uit een nachtmerrie. Altijd komen oude thema’s uit het verleden als vaste bakens omhoog drijven. Wantrouwen. Mensen die je besodemieteren. I’ve had my fair share. In deze nachtmerrie zag ik ze weer terug. Het liep al minder lekker. Mijn

Read More »

Hoe reinig je jouw space met donkere maan energie?

Als je Urban Witches al een tijdje volgt weet je dat ik gek ben op het maken van een nieuwe maanbad, het blijft een van mijn meest populaire artikelen. Maar ik ben toe aan iets nieuws, iets grondigers als het gaat reiniging. Het einde van het jaar nadert. De inschrijving van

Read More »