Amanda

Amanda

Urban Witches Rotterdam is een plek vol stadshekserij, maanmagie en intersectioneel feminisme voor slayista’s die niet bang zijn voor hun schaduw.

Rotterdams Nieuwjaars Ritueel

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on pocket
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

De Urban Witches Rotterdam doen een écht Rotterdams Nieuwjaars Ritueel. We brengen schaduwen en zorgen aan de Maasgod en gaan met veel magie het nieuwe jaar in!

Op 4 januari zitten we twee dagen voor de nieuwe maan. Als je meedoet aan de New Moon Intention Challenge kun je jezelf voorbereiden op het nieuwe jaar door mee te doen aan een Nieuwjaars Ritueel waarbij we de energie van de donkere maan aanroepen.

Als je mee wilt doen aan dit ritueel vraag ik de het volgende mee te nemen:

  • een (kiezel) steen met een beschrijfbaar oppervlak, het liefst een beetje platte steen
  • optioneel: een symbool of een offer die iets te maken heeft met jouw schaduwen, angsten, slechte ervaringen die kwijt wilt. Let op: kies iets milieuvriendelijks want offeren het daarna aan de Maasgod en die houdt niet van plastic soep.

Informatie

Locatie: Willemsplein 77 (voor restaurant Prachtig aan de waterkant), aan de voet van de Erasmusbrug, Rotterdam

Tijdstip: 4 januari om 16.00 – 16.45

En daarna? Voor degenen die dat willen drinken we nog ergens een biertje / glaasje fris in de Witte de Withstraat of bij restaurant Prachtig.

Tickets: tickets zijn gratis maar niet vrijblijvend. Met het bestellen van je ticket doe je een commitment en ga ik ervan uit dat je komt. Uitverkocht!

Let daarbij op dat we het ritueel buiten doen en je je goed aankleed. Bij dit ritueel zal er een journalist en fotograaf van het NRC aanwezig zijn. Ze maken over het nieuwjaarsritueel een klein item voor de rubriek ‘Vrij’. Kijk voor een indruk op: https://www.nrc.nl/rubriek/vrij/

Blijf op de hoogte via het facebook event.

Meer Stadshekserij, maanmagie & Slaypower?

Schrijf je in voor tips + inspiratie van Urban Witches Rotterdam en ontvang de Volle Maan Meditatie in je inbox.

Verder lezen..

2018 wordt een combi van Hermelien Griffel en Luna Leeflang

Nog 1 nachtje slapen. Dan gaan we spetterend het nieuwe jaar in. Ik ga knallend 2017 uit. Het was een jaar van groei en hobbels. 2016 was een bitch, Dorothea Omber Style. 2017 was als Minerva Anderling, streng maar rechtvaardig.  Er was ruimte voor herstel, voor groei en voor transformatie (zie hoe subtiel ik transfiguratie

Read More »

Slutist Tarot Reading van 10 t/m 16 december 2018

Facebook was deze week een drama voor het uitzenden van de reading, dus deed ik het via Instagram. Deze week trok ik weer 3 kaarten. Kijk hieronder de video terug. – – Slutist Tarot Reading van 10 t/m 16 december 2018 In deze aflevering vertel ik iets over: Slutist Tarot

Read More »

Maan van de kortste nacht op 29 juni 2018

Gisteravond mocht ik mijn eerste stadshekserij workshop geven bij Adem Inn. Wat een fantastische coven aan bruja’s! Natuurlijk kwam ook de maan van kortste nacht aan bod. De zomerzonnewende is immers net geweest!  Ja, maar dat is dus ook de langste dag. Als het de maan van de kortste nacht

Read More »