Amanda

Amanda

Urban Witches Rotterdam is een plek vol stadshekserij, maanmagie en intersectioneel feminisme voor slayista’s die niet bang zijn voor hun schaduw.

Rotterdams Nieuwjaars Ritueel

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on pocket
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

De Urban Witches Rotterdam doen een écht Rotterdams Nieuwjaars Ritueel. We brengen schaduwen en zorgen aan de Maasgod en gaan met veel magie het nieuwe jaar in!

Op 4 januari zitten we twee dagen voor de nieuwe maan. Als je meedoet aan de New Moon Intention Challenge kun je jezelf voorbereiden op het nieuwe jaar door mee te doen aan een Nieuwjaars Ritueel waarbij we de energie van de donkere maan aanroepen.

Als je mee wilt doen aan dit ritueel vraag ik de het volgende mee te nemen:

  • een (kiezel) steen met een beschrijfbaar oppervlak, het liefst een beetje platte steen
  • optioneel: een symbool of een offer die iets te maken heeft met jouw schaduwen, angsten, slechte ervaringen die kwijt wilt. Let op: kies iets milieuvriendelijks want offeren het daarna aan de Maasgod en die houdt niet van plastic soep.

Informatie

Locatie: Willemsplein 77 (voor restaurant Prachtig aan de waterkant), aan de voet van de Erasmusbrug, Rotterdam

Tijdstip: 4 januari om 16.00 – 16.45

En daarna? Voor degenen die dat willen drinken we nog ergens een biertje / glaasje fris in de Witte de Withstraat of bij restaurant Prachtig.

Tickets: tickets zijn gratis maar niet vrijblijvend. Met het bestellen van je ticket doe je een commitment en ga ik ervan uit dat je komt. Uitverkocht!

Let daarbij op dat we het ritueel buiten doen en je je goed aankleed. Bij dit ritueel zal er een journalist en fotograaf van het NRC aanwezig zijn. Ze maken over het nieuwjaarsritueel een klein item voor de rubriek ‘Vrij’. Kijk voor een indruk op: https://www.nrc.nl/rubriek/vrij/

Blijf op de hoogte via het facebook event.

Verder lezen..

Slutist Tarot Reading van 14 – 20 januari 2019

Heb je deze week de Slutist Tarot Reading op Instagram gemist? Kijk hieronder de video terug. Deze week trok ik weer 3 kaarten.  Slutist Tarot Reading van 14 – 20 januari 2019 In deze aflevering vertel ik iets over: Slutist Tarot Reading van deze week: 7 of Swords, 3 of Wands

Read More »

Wat is stadshekserij?

Hebben wolkenkrabbers magie in zich? Welke maatschappelijke ontwikkelingen en problemen zijn van invloed op hekserij? Kun je als milieubewust mens nog wel edelstenen kopen? Deze vragen stel ik mijzelf wanneer ik bezig ben met stadshekserij. Stadshekserij is een relatief jonge stroming waar nog maar weinig informatie over te vinden valt.

Read More »