Portfolio en in de Media

Sinds 2013 heb ik aan veel projecten en evenementen meegewerkt. Hieronder vind je greep uit mijn portfolio.

Yoga op het Schouwburgplein

Yoga op ’t Schouwburgplein is hét yoga-event van Nederland. Laagdrempelig, gratis en voor iedereen. Het event loopt van mei t/m september. Iedere zondag van 11.00 – 12.00 kun je gratis yoga doen.  We hebben wekelijks ca. 130 bezoekers en hebben inmiddels een betrokken Facebook-community van meer dan 2000 yogi’s. Ieder jaar organiseren wij 20 edities die bezocht worden door een totaal van 2200 – 2500 bezoekers.

Yoga op ’t Schouwburgplein is een samenwerking van Dora Borst (Concept Circus), Amanda Wams, de Rotterdamse Schouwburg en ca. 20 Rotterdamse yogascholen.

Amanda Wams

@AmandaWams

Naast Urban Witches Rotterdam werk ik sinds 2013 als freelancer mee aan culturele, maatschappelijke en kunstzinnige projecten en evenementen in Rotterdam.

Ik heb o.a. samengewerkt met; Excelsior Rotterdam, Hogeschool Rotterdam, Yes We Care, Showroom MAMA, Dona Daria, Stichting Kracom, Stadspodium Rotterdam, Concept Circus, de Rotterdamse Schouwburg, Architectuur Instituut Rotterdam, HRM Conferentie en Gemeente Rotterdam.

Neem gerust contact met mij op als je geïnteresseerd bent in een samenwerking via mail of WhatsApp.

Meer van ons werk

Lezingen

Ik geef met regelmaat lezingen over stadshekserij, de Maasgod en Rottenimf en andere witchy onderwerpen. Ik gaf lezingen bij Adem Inn (Witches Be Like), Showroom MAMA en bij de Krampuslauf Rotterdam.

Randprogrammering HOST

Bij de tentoonstelling HOST van Showroom MAMA werkte ik mee aan de Winterwende. Ik deed een lezing over de Maasgod en Rottenimf en gaf ik iedere week tarot lezingen aan de bezoekers van de show.

Actie op Grotekerkplein Rotterdam

Voor Stadspodium Rotterdam produceer ik Actie55+ samen met Concept Circus de sportactiviteiten voor oudere Rotterdammers op het Grotekerkplein.

Waterbruiloft Maasgod Rottenimf

Tijdens de zomerende sloot ik het huwelijk tussen de Maasgod en de Rottenimf. De performance werd georganiseerd met stichting Kracom (Krampuslauf Rotterdam).

Talentontwikkeling Topsport

Samen met Excelsior Rotterdam en Yes We Care heb ik het talentontwikkeling = topsport programma ontwikkelt met als doel jonge vrouwen te empoweren.