Oproepjes en Vacatures

Soul & Society, waar Urban Witches Rotterdam van onderdeel is, groeit! Er is ruimte voor een stagiaire.

Stage

Vanaf februari / maart 2019 hebben wij plek voor een stagiaire met een MBO of HBO opleiding in de richting van CMV, communicatie, ondernemerschap, kunstacademie of verwante opleiding die past bij de werkzaamheden van Soul & Society. 

Urban Witches Rotterdam is onderdeel van Soul & Society, wat inhoud dat je ook ingezet wordt op de projecten en evenementen waar wij aan werken.

Oproep

Voor de Vintage Witch Shop zijn we altijd op zoek naar tweedehands spullen die passen bij ons concept. Heb je nog spullen die niet gebruikt en waar je van af wilt? Doneer ze dan aan ons. Denk hierbij aan:

  • Je edelsteen collectie die ligt te verstoffen
  • Oude tarotkaarten (compleet of incompleet)
  • Astrologische items zoals kandelaren, beeldjes of sieraden
  • Kaarsen, wierook of ander altaar spul
  • Alles wat maar te maken heeft met kruiden, heksen, mythologie, astrologie, religie

We nemen geen boeken op in de collectie omdat deze moeilijk verkopen. We maken wel een uitzondering voor oude boeken met kleurrijke afbeeldingen.

Om snel te kunnen schakelen vragen wij je een foto te maken van de spullen die je kwijt wilt. Stuur een e-mail of bel als je ergens vanaf wilt. Verzendkosten vergoeden wij.

Wat krijg je terug?

We kopen geen collecties op. In ruil voor je donatie krijg je een Slutist Tarot Reading en eeuwig dank cadeau!

Soil, soul & society

We doen ons best om zo min mogelijk nieuwe producten op te nemen in de collectie. Daarom doen we een beroep op jou en zorgen wij ervoor dat jouw spullen weer een liefdevol thuis krijg.