Nieuwe aflevering: Artemis, godinnenwijsheid en het werken met archetypen – Wilde Weelde Podcast

It’s almost a dark moon. Tijd voor de nieuwe aflevering van de Wilde Weelde Podcast!
 
Yes! She has arrived. Mijn muze van de afgelopen 3 jaar: ARTEMIS. In deze vierde aflevering praten we over het boek ‘Goddess Wisdom’ van Manuela Dunn Mascetti uit de serie The Little Wisdom Library. We spreken over Artemis, godinnenwijsheid en het werken met archetypen.⁠ Ik kocht het voor ongeveer 3,- tot 4,- euro bij de kringloopwinkel ’t Goed in Charlois Rotterdam.
 
Luister de podcast via Spotify, iTunes of Soundcloud. 

 ➡️ Kringloop item van deze aflevering bekijken? Check Instagram.

🎧Over de podcast
De Wilde Weelde Podcast neemt je mee in de wereld van hekserij en magie aan de hand van kringloopitems. Dit is de magische versie van ‘tussen kunst en kitsch’ maar dan even anders. 

Verder lezen..

Agenda
Atropa

Happy Samhain!

Heksje Weltevree schreef een stuk over Samhain. Ik ben jarig in november en een echte schorpioen. Misschien hou ik daarom wel zo van de herfst.

Lees verder >>
Rotterdams Nieuwjaar Ritueel
Agenda
Atropa

Rotterdams Nieuwjaars Ritueel

De Urban Witches Rotterdam doen een écht Rotterdams Nieuwjaars Ritueel. We brengen schaduwen en zorgen aan de Maasgod en gaan met veel magie het nieuwe

Lees verder >>
Eigen Kracht Eerst
Atropa

Dromen, hekserij en magie

Dromen, hekserij en magie. Voorspellende dromen, eeuwenoude symboliek, onheilspellende boodschappen. Je kunt ze allemaal vinden in je dromen. Kun leren dromen? Heksje Weltevree ging op

Lees verder >>