Happy Scorpio Season!

Happy Scorpio Season, Witches! Het sterrenbeeld Schorpioen loopt van 23 oktober tot 23 november. Ze staat bekend als SEXY AF, maar kan ook jaloers en bezitterig gedrag vertonen. Passie is dan ook haar ‘middle name’, soms op het ‘creepy’ af, ze ziet alles. Haar ogen kijken dwars door je ziel heen, want ze doet niet aan bullshit. Ze is van nature erg intuïtief en kijkt door leugens heen. Dit maakt haar dan ook een prima detective. Ze is een ‘vinder’. Altijd overal rondsnuffelen met een oog voor detail. Heks-technisch is SAMHAIN, haar favoriete jaarfeest.. want ja.. alles Death & Decay is wat ze interessant vind. Met een scheutje glijmiddel erbij dan.
 
Mars is haar heersende planeet samen met Pluto. Het is een Waterteken, gevoelig als wat dus. Seks is haar ding, net als magie, hekserij en transformatie. Dit sterrenbeeld wordt dus ook geassocieerd met de PU-NA-NI, de seksorganen dus maar ook de blaas, urinewegen en de prostaat. Geef haar een carneool en dan is ze blij maar ook edelstenen zoals topaas, obsidiaan en koraal vind ze wel tof.
 
De schorpioen kent de kracht van de herfst: afsterven, rotten en zaken terug brengen naar hun essentie. De zaden blijven over en wachten tot het tijd is om te ontkiemen. In de zaadjes zit alle potentie van de volledige plant. Die potentie ZIET de schorpioen helder.
 

x

Atropa.

Verder lezen..

Maan van de kortste nacht op 29 juni 2018

Gisteravond mocht ik mijn eerste stadshekserij workshop geven bij Adem Inn. Wat een fantastische coven aan bruja’s! Natuurlijk kwam ook de maan van kortste nacht aan bod. De zomerzonnewende is immers net geweest!  Ja, maar dat is dus ook de langste dag. Als het de maan van de kortste nacht

Read More »

Wat is stadshekserij?

Hebben wolkenkrabbers magie in zich? Welke maatschappelijke ontwikkelingen en problemen zijn van invloed op hekserij? Kun je als milieubewust mens nog wel edelstenen kopen? Deze vragen stel ik mijzelf wanneer ik bezig ben met stadshekserij. Stadshekserij is een relatief jonge stroming waar nog maar weinig informatie over te vinden valt.

Read More »

Vacature: stage lopen bij Soul & Society

Vanaf september 2019 hebben wij plek voor een creatieve en ondernemende stagiaire. We zoeken van september t/m januari 2020 (of andere periode) een stagiaire bij Soul & Society. Bij Soul & Society produceren wij diverse evenementen en projecten in Rotterdam. Ook is het platform Urban Witches Rotterdam onderdeel van Soul

Read More »