Happy Scorpio Season!

Happy Scorpio Season, Witches! Het sterrenbeeld Schorpioen loopt van 23 oktober tot 23 november. Ze staat bekend als SEXY AF, maar kan ook jaloers en bezitterig gedrag vertonen. Passie is dan ook haar ‘middle name’, soms op het ‘creepy’ af, ze ziet alles. Haar ogen kijken dwars door je ziel heen, want ze doet niet aan bullshit. Ze is van nature erg intuïtief en kijkt door leugens heen. Dit maakt haar dan ook een prima detective. Ze is een ‘vinder’. Altijd overal rondsnuffelen met een oog voor detail. Heks-technisch is SAMHAIN, haar favoriete jaarfeest.. want ja.. alles Death & Decay is wat ze interessant vind. Met een scheutje glijmiddel erbij dan.
 
Mars is haar heersende planeet samen met Pluto. Het is een Waterteken, gevoelig als wat dus. Seks is haar ding, net als magie, hekserij en transformatie. Dit sterrenbeeld wordt dus ook geassocieerd met de PU-NA-NI, de seksorganen dus maar ook de blaas, urinewegen en de prostaat. Geef haar een carneool en dan is ze blij maar ook edelstenen zoals topaas, obsidiaan en koraal vind ze wel tof.
 
De schorpioen kent de kracht van de herfst: afsterven, rotten en zaken terug brengen naar hun essentie. De zaden blijven over en wachten tot het tijd is om te ontkiemen. In de zaadjes zit alle potentie van de volledige plant. Die potentie ZIET de schorpioen helder.
 

x

Atropa.

Verder lezen..

Over cider, de camino en de triskelion van Asturië.

Asturië. Twijfel. Het zou er koud en nat zijn in de zomer. De Noord-Spaanse kust is niet heel populair onder toeristen. Iets wat Asturië heel aantrekkelijk voor ons maakte. Er was voor ons beide veel te doen, bergen om in te fietsen en een strand om op te bakken. Met deze

Lees verder

Tarot Readings @ Showroom MAMA vanaf 17 november 2017

Van 17 november 2017 – 2 februari 2018, iedere woensdag van 13.00 – 14.00 bij de tentoonstelling HOST van Anni Puolakka and Jaakko Pallasvuo & Tarwuk Locatie: Showroom MAMA in Witte de Withstraat 29 -31 in Rotterdam. Er is plek voor twee readings tussen 13.00 – 13.30 en 13.30 – 14.00. Reserveer

Lees verder