Happy Sagittarius Season!

Happy SAGG Season! Het sterrenbeeld Boogschutter loopt van 23 november tot 21 december. Ze is een optimist pur sang en haar schot mist NOOIT. De godin Artemis is dan ook haar archetype, bekend om haar moed en oprechtheid. De boogschutter is een VUUR teken. Ze houd dan ook van avontuur en zwerft graag in de bossen of langs de kust. Ze is altijd op zoek naar een doel. Reislustig en onbevreesd als ze is, zal ze altijd haar ideeën en plannen met je delen. Wild, onstuimig, bloed eerlijk en intelligent, maar ook soms naïef. In haar onafhankelijkheid vergeet ze weleens mensen mee te nemen ‘op haar reis’. Maar houd haar maar niet te hard VAST, want dan rent ze weg naar haar vrijheid.
 
Dit teken kondigt de overgang van herfst naar winter aan. Vanaf nu zijn er nog maar 4 zondagen tot Yule. Haar planeet is Jupiter.
 
x
Atropa

Verder lezen..

Update van de online agenda – Wilde Weelde Coven

Er is een agenda update gedaan voor het najaar. 7 september – New Moon & Voorleesuurtje 27 oktober – Schaduwwerk Intensive 19 november – Volle Maan Viering 21 december – Rooknachten Cirkel Alle activiteiten vinden online en in de avond plaats. Je kunt alle online activiteiten terugkijken in de coven. 

Lees verder

Happy Samhain!

Heksje Weltevree schreef een stuk over Samhain. Ik ben jarig in november en een echte schorpioen. Misschien hou ik daarom wel zo van de herfst. Het jaarfeest dat echt bij de herfst past is Samhain. Op de avond van 31 oktober wordt Samhain gevierd. Misschien ken je deze datum van

Lees verder

Wat is Samhain en hoe vier je het?

Samhain is er bijna! Mijn straat is behangen met skeletten en pompoenen. Die doen mij helemaal niets maar Samhain, dat is voor mij een extra belangrijk jaarfeest. Heksenkind Je snapt dat ik mijzelf een heel toffe heks vind omdat ik op 1 november ben geboren. De dag na Samhain, op

Lees verder