Amanda

Amanda

Urban Witches Rotterdam is een plek vol stadshekserij, maanmagie en intersectioneel feminisme voor slayista’s die niet bang zijn voor hun schaduw.

16 maart: Feminist Witch Power / Girls go BOOM: Girls support Girls – Monthly Meetup

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on pocket
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Op 16 maart organiseert Girls go BOOM: Girls support Girls de Monthly Meetup. Je bent van 16:00 -22:00 welkom in Pink Pank Rotterdam.

Girls supporting Girls is een radicale daad: elkaar steunen als vrouwen (fem / trans / other). Het is een beweging tegen vrouwenhaat en seksistische verwachtingen.

Doe mee met onze meetups en ontmoet gelijkgestemde mensen, laat je inspireren of inspireren, steun je local girl gang en coven, laat je op welke manier dan ook horen (we hebben het over het voorlezen van poëzie, dinosaurussen tekenen, zines maken, en het bespreken de vrouwelijke mentale gezondheid…) , deel ideeën of drink gewoon wat thee.

We willen je verwelkomen in een veilige, ondersteunende en niet-oordelende safe space.

De bar is geopend en serveert alcoholische en niet-alcoholische dranken tijdens de meetup. Neem gerust wat (zelfgemaakte) snacks mee!

Over GIRLS GO BOOM:

Girls Go BOOM is een collectief van meisjes, die meisjes op het podium zetten. We willen een veilige gemeenschap creëren waar we elkaars creatieve projecten kunnen ondersteunen, nieuwe bands kunnen starten en elkaar inspireren. Kom langs en drink wat thee met ons!

INFORMATIE

Datum: Zaterdag 16 maart 2019 van 16:00 – 20:00

Locatie: Pink Pank Rotterdam, Delftsestraat 9, 3013 AB Rotterdam

Voertaal: Nederlands

Verder lezen..

Slutist Tarot Reading: 9 juli – 15 juli 2018

Slutist Tarot Reading: 9 juli – 15 juli 2018

Met smart loop ik de komende weken te ijsberen voor mijn brievenbus. Al eerder zat een prachtige foto van Frida Kahlo en een schilderij van Picasso in mijn aandacht. Maar vandaag vond ik de perfecte oorbellen geinspireerd op ‘The Acrobat’ van Picasso uit 1930. Al intrigeert de vrouw voor het

Read More »

3 tips om met drama te dealen

Gisteravond lag ik in bed. Ik had net slecht nieuws gehad en lag nog wat heen en weer te draaien. Ik ben met super gave dingen bezig, daar word ik heel excited van en ga er helemaal in op. We zijn bezig een opleiding te maken, waarin je leert je

Read More »

Als je denkt dat je een beetje loco wordt

Er zijn momenten in je leven wanneer je denkt, ik word gek. Of zoals een vriendin van mij zegt: Je bent een beetje Poco Loco. Maf. Vaag. Gestagneerd. Het grote NIETS zeg maar, er komt niets uit je handen. Je creativiteit is een ommetje gaan doen, terwijl je To Do Lijstje

Read More »