16 maart: Feminist Witch Power / Girls go BOOM: Girls support Girls – Monthly Meetup

Op 16 maart organiseert Girls go BOOM: Girls support Girls de Monthly Meetup. Je bent van 16:00 -22:00 welkom in Pink Pank Rotterdam.

Girls supporting Girls is een radicale daad: elkaar steunen als vrouwen (fem / trans / other). Het is een beweging tegen vrouwenhaat en seksistische verwachtingen.

Doe mee met onze meetups en ontmoet gelijkgestemde mensen, laat je inspireren of inspireren, steun je local girl gang en coven, laat je op welke manier dan ook horen (we hebben het over het voorlezen van poëzie, dinosaurussen tekenen, zines maken, en het bespreken de vrouwelijke mentale gezondheid…) , deel ideeën of drink gewoon wat thee.

We willen je verwelkomen in een veilige, ondersteunende en niet-oordelende safe space.

De bar is geopend en serveert alcoholische en niet-alcoholische dranken tijdens de meetup. Neem gerust wat (zelfgemaakte) snacks mee!

Over GIRLS GO BOOM:

Girls Go BOOM is een collectief van meisjes, die meisjes op het podium zetten. We willen een veilige gemeenschap creëren waar we elkaars creatieve projecten kunnen ondersteunen, nieuwe bands kunnen starten en elkaar inspireren. Kom langs en drink wat thee met ons!

INFORMATIE

Datum: Zaterdag 16 maart 2019 van 16:00 – 20:00

Locatie: Pink Pank Rotterdam, Delftsestraat 9, 3013 AB Rotterdam

Voertaal: Nederlands

Verder lezen..

Ritueel voor Lughnasadh

Het is heet, zomerig en de zwoele nachten zijn nog lang niet voorbij. Het weer is niet Hollands. Zo lang hebben we het nog nooit warm gehad. Lughnasadh, ook wel Lammas genoemd, is een van 4 belangrijke vieringen uit de pre-christelijke Keltische kalender en wordt gevierd op 1 augustus.. ze

Lees verder

Hekserij in Andalusië, Spanje – Museo Lara, Ronda (deel 1)

Even was ik bang dat er niks aan hekserij te vinden was in Andalusië. Ondanks dat de Spaanse Inquisitie hier kantoor hield, zijn er bar weinig heksenverhalen te vinden. Het meest daarvan gebeurde in Asturië, Spanje. Ik schreef hier eerder deze blogs over: – https://www.urbanwitchesrotterdam.nl/over-cider-de-camino-en-de-triskelion-van-asturie/ Toch stuitte ik op meerdere

Lees verder

Update van de online agenda – Wilde Weelde Coven

Lockdown of niet. De Wilde Weelde Coven gaat door. Er is een agenda update gedaan: ⭐ 14 November – WITCHES BE LIKE – Q&A Zoom ⭐ 19 December – Maasgod & Rottenimf vertelling in Rotterdam ⭐ 20 december – Yule / Vrouw Holle – ZOOM Class over Godinnen van eigen

Lees verder