Amanda

Amanda

Urban Witches Rotterdam is een plek vol stadshekserij, maanmagie en intersectioneel feminisme voor slayista’s die niet bang zijn voor hun schaduw.

16 maart: Feminist Witch Power / Girls go BOOM: Girls support Girls – Monthly Meetup

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on pocket
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Op 16 maart organiseert Girls go BOOM: Girls support Girls de Monthly Meetup. Je bent van 16:00 -22:00 welkom in Pink Pank Rotterdam.

Girls supporting Girls is een radicale daad: elkaar steunen als vrouwen (fem / trans / other). Het is een beweging tegen vrouwenhaat en seksistische verwachtingen.

Doe mee met onze meetups en ontmoet gelijkgestemde mensen, laat je inspireren of inspireren, steun je local girl gang en coven, laat je op welke manier dan ook horen (we hebben het over het voorlezen van poëzie, dinosaurussen tekenen, zines maken, en het bespreken de vrouwelijke mentale gezondheid…) , deel ideeën of drink gewoon wat thee.

We willen je verwelkomen in een veilige, ondersteunende en niet-oordelende safe space.

De bar is geopend en serveert alcoholische en niet-alcoholische dranken tijdens de meetup. Neem gerust wat (zelfgemaakte) snacks mee!

Over GIRLS GO BOOM:

Girls Go BOOM is een collectief van meisjes, die meisjes op het podium zetten. We willen een veilige gemeenschap creëren waar we elkaars creatieve projecten kunnen ondersteunen, nieuwe bands kunnen starten en elkaar inspireren. Kom langs en drink wat thee met ons!

INFORMATIE

Datum: Zaterdag 16 maart 2019 van 16:00 – 20:00

Locatie: Pink Pank Rotterdam, Delftsestraat 9, 3013 AB Rotterdam

Voertaal: Nederlands

Verder lezen..

2018 wordt een combi van Hermelien Griffel en Luna Leeflang

Nog 1 nachtje slapen. Dan gaan we spetterend het nieuwe jaar in. Ik ga knallend 2017 uit. Het was een jaar van groei en hobbels. 2016 was een bitch, Dorothea Omber Style. 2017 was als Minerva Anderling, streng maar rechtvaardig.  Er was ruimte voor herstel, voor groei en voor transformatie (zie hoe subtiel ik transfiguratie

Read More »

Hoe maak je maanwater met de volle maan?

Maanwater maken is een van de meest simpele manieren om maanmagie bedrijven. Op 29 mei 2018 is het Volle Maan. Deze maan wordt de Bloemmaan genoemd. Wat is maanwater en wat kun je er mee? Ik geef je 3 simpele tips om mee te starten. Maanwater maken Maanwater maken is geen

Read More »

Vacature: stage lopen bij Soul & Society

Vanaf september 2019 hebben wij plek voor een creatieve en ondernemende stagiaire. We zoeken van september t/m januari 2020 (of andere periode) een stagiaire bij Soul & Society. Bij Soul & Society produceren wij diverse evenementen en projecten in Rotterdam. Ook is het platform Urban Witches Rotterdam onderdeel van Soul

Read More »