Big Witch Energy en beperkende geloofsovertuigingen

Er kwam flink veel reactie op mijn BIG WITCH ENERGY artikel. het is ruim tijd om te werken aan hetgeen wat ongezien is: beperkende geloofsovertuigingen.

Beperkende wattes?

Ik raakte het zachtjes aan: een beperkende geloofsovertuiging. What the hell is dat? Een beperkende geloofsovertuiging is een denkbeeld, mening, idee of opvatting die over jezelf hebt en die je dik in de weg zit. Deze opvatting blokkeert je doen en laten. Het zijn gedachten zoals: 

“Als ik die e-mail stuur naar Kattenvoedingsfabriek X met mijn aanbod om een webinar te geven over kattengedrag aan hun klanten gaan ze mij vast afwijzen want.. (vul in: ik ben niet goed genoeg, who am I to them in hemelsnaam.. etc.)”

“Als ik vraag om salarisverhoging aan mijn baas, gaat hij mij vast uitlachen, want.. (vul in: waarom zou ik dat verdienen als beginneling? Er zijn veel bezuinigingen, dit kan ik echt niet vragen etc..).

“Als ik tegen mijn geliefde zeg wat IK echt wil, dan gaat hij vast bij mij weg want.. (vul in: alle mannen zijn eikels, mannen vertrekken altijd, vrouwen zijn nu eenmaal sekreten etc..)”

Het is een verhaal wat je jezelf vertelt, waarvan je denkt dat het WAAR is. Terwijl het niet waar hoeft te zijn. Sterker nog, die beperkende geloofsovertuiging is misschien wel DIKKE BULLSHIT.

Maar, maar, behaalde resultaten in het verleden zijn een garantie voor de toekomst?

Je kent die waarschuwing vast: in verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Nu gaat die vlieger op bij shady financiële producten maar ook zeker bij beperkende geloofsovertuigingen. Maar hoe krijg je die hardnekkig overtuigingen nu uit je systeem? Soms zitten ze er al jaren!

NIET ALLEEN MAAR LOVE & LIGHT

Wat mij altijd zo aantrekt in hekserij is het feit dat schaduwwerk zo belangrijk is. Heksen schuwen het donkere niet. Donker is net zo belangrijk als het licht.

Met schaduwwerk bedoel ik het transformeren van de beperkende geloofsovertuigingen, blokkades en angsten die jou in de weg zitten. Ik noem ze ook wel ‘demonen’. Je komt ze tegen als stemmen in de nacht. Als twijfel, verwachtingen, piekeren of ‘malen’ of terugkerend patroon. Je kunt met deze demonen werken en ze transformeren tot iets ‘zachts’ of tot iets wat ooit bij het verleden hoorde.

Dit schaduwwerken kun je tot een helend ritueel maken.  Want hoe leer je nu je Basis Witch Energy op peil houden en het zo krachtig te maken dat je barst van de BIG WITCH ENERGY? In een schaduwwerk ritueel onderzoek je jouw beperkende geloofsovertuigingen en leer je wat basic en big witch energy zijn en hoe je door ritueel, schaduwwerk en hekserij je deze kunt versterken.

Schaduwwerken met andere heksen?

Mis je naakt ronddansen in de weide bij volle maan? Ik heb een alternatief voor je: de schaduwwerk rituelen. Je brengt in 1 maancyclus je beperkende geloofsovertuigingen aan het licht. Van 21 november t/m 28 november heb ik een kortlopend aanbod. We starten op 4 december om 19.00 op een locatie in omgeving R’dam

Hoe zien de bijeenkomsten eruit?

We werken in een kleine groep. Je krijgt een introductie tot schaduwwerken en haar achtergrond, leert wat jouw beperkende geloofsovertuigingen zijn en hoe je ze herkent, ten slotte gaan we in de groep aan de slag met jouw schaduwen en transformeren we ze. De bijeenkomsten zijn gericht op mensen die al langer bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling en enige zelfkennis hebben.

Bijeenkomsten 2018

Tijd: dinsdag 4 + 18 december van 19.00 – 22.00
Prijs: Investering is €97,- incl. BTW
Incl. thee / koffie en iets lekkers
Locatie: omgeving R’dam of in R’dam centrum
Voorwaarden: UITVERKOCHT
Inschrijven doe je direct via deze link: https://www.urbanwitchesrotterdam.nl/product/schaduwwerk-ritueel-2-avonden/

Wacht niet te lang want er is veel belangstelling.

Verder lezen..