Amanda

Amanda

Urban Witches Rotterdam is een plek vol stadshekserij, maanmagie en intersectioneel feminisme voor slayista’s die niet bang zijn voor hun schaduw.

Big Witch Energy en beperkende geloofsovertuigingen

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on pocket
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Kijk voor de meest recente data 2019 even hier

Er kwam flink veel reactie op mijn BIG WITCH ENERGY artikel. het is ruim tijd om te werken aan hetgeen wat ongezien is: beperkende geloofsovertuigingen.

Beperkende wattes?

Ik raakte het zachtjes aan: een beperkende geloofsovertuiging. What the hell is dat? Een beperkende geloofsovertuiging is een denkbeeld, mening, idee of opvatting die over jezelf hebt en die je dik in de weg zit. Deze opvatting blokkeert je doen en laten. Het zijn gedachten zoals:

“Als ik die e-mail stuur naar Kattenvoedingsfabriek X met mijn aanbod om een webinar te geven over kattengedrag aan hun klanten gaan ze mij vast afwijzen want.. (vul in: ik ben niet goed genoeg, who am I to them in hemelsnaam.. etc.)”

“Als ik vraag om salarisverhoging aan mijn baas, gaat hij mij vast uitlachen, want.. (vul in: waarom zou ik dat verdienen als beginneling? Er zijn veel bezuinigingen, dit kan ik echt niet vragen etc..).

“Als ik tegen mijn geliefde zeg wat IK echt wil, dan gaat hij vast bij mij weg want.. (vul in: alle mannen zijn eikels, mannen vertrekken altijd, vrouwen zijn nu eenmaal sekreten etc..)”

Het is een verhaal wat je jezelf vertelt, waarvan je denkt dat het WAAR is. Terwijl het niet waar hoeft te zijn. Sterker nog, die beperkende geloofsovertuiging is misschien wel DIKKE BULLSHIT.

Maar, maar, behaalde resultaten in het verleden zijn een garantie voor de toekomst? Je kent die waarschuwing vast: in verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Nu gaat die vlieger op bij shady financiële producten maar ook zeker bij beperkende geloofsovertuigingen. Maar hoe krijg je die hardnekkig overtuigingen nu uit je systeem? Soms zitten ze er al jaren!

NIET ALLEEN MAAR LOVE & LIGHT

Wat mij altijd zo aantrekt in hekserij is het feit dat schaduwwerk zo belangrijk is. Heksen schuwen het donkere niet. Donker is net zo belangrijk als het licht.

Met schaduwwerk bedoel ik het transformeren van de beperkende geloofsovertuigingen, blokkades en angsten die jou in de weg zitten. Ik noem ze ook wel ‘demonen’. Je komt ze tegen als stemmen in de nacht. Als twijfel, verwachtingen, piekeren of ‘malen’ of terugkerend patroon. Je kunt met deze demonen werken en ze transformeren tot iets ‘zachts’ of tot iets wat ooit bij het verleden hoorde.

Dit schaduwwerken kun je tot een helend ritueel maken.  Want hoe leer je nu je Basis Witch Energy op peil houden en het zo krachtig te maken dat je barst van de BIG WITCH ENERGY? In een schaduwwerk ritueel onderzoek je jouw beperkende geloofsovertuigingen en leer je wat basic en big witch energy zijn en hoe je door ritueel, schaduwwerk en hekserij je deze kunt versterken.

Schaduwwerken met andere bruja’s?

Mis je naakt ronddansen in de weide bij volle maan? Ik heb een alternatief voor je: de schaduwwerk rituelen. Je brengt in 1 maancyclus je beperkende geloofsovertuigingen aan het licht. Kijk hier voor de meest recente data.

Hoe zien de bijeenkomsten eruit?

We werken in een kleine groep. Je krijgt een introductie tot schaduwwerken en haar achtergrond, leert wat jouw beperkende geloofsovertuigingen zijn en hoe je ze herkent, ten slotte gaan we in de groep aan de slag met jouw schaduwen en transformeren we ze. De bijeenkomsten zijn gericht op mensen die al langer bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling en enige zelfkennis hebben.

De data van deze Schaduwwerk Rituelen zijn uitverkocht. Schrijf je in voor de wachtlijst en je krijgt als eerste de nieuwe data per e-mail. Klik hier om je in te schrijven.

Bijeenkomsten 2018

Tijd: dinsdag 4 + 18 december van 19.00 – 22.00
Prijs: Investering is €97,- incl. BTW
Incl. thee / koffie en iets lekkers
Locatie: Adem Inn, Hoogstraat 27a, 3011PD Rotterdam
Voorwaarden: VOL / UITVERKOCHT, in december of januari organiseer ik nieuwe sessies. Kijk voor de meest recente data 2019 even hier
Inschrijven doe je direct via deze link: https://www.urbanwitchesrotterdam.nl/product/schaduwwerk-ritueel-2-avonden/

Wacht niet te lang want er is veel belangstelling.

Happy Slayin’

2124709d-159a-4758-9306-41638fe308f9.jpg

Amanda

Are you a Grammar-Witch? Schroom niet om mij te wijzen op mijn taaltechnische onvolkomendheden

Verder lezen..

Slutist Tarot Reading: 9 juli – 15 juli 2018

Slutist Tarot Reading: 9 juli – 15 juli 2018

Met smart loop ik de komende weken te ijsberen voor mijn brievenbus. Al eerder zat een prachtige foto van Frida Kahlo en een schilderij van Picasso in mijn aandacht. Maar vandaag vond ik de perfecte oorbellen geinspireerd op ‘The Acrobat’ van Picasso uit 1930. Al intrigeert de vrouw voor het

Read More »

Wat hekserij mij leerde over selfcare en depressie.

Soms heb je rukdagen, baaldagen, kutdagen. Van die dagen waar niks wil lukken, niets meezit en je geen idee hebt wat je met jezelf of je omgeving aan moet. Met deze dagen weet Lis ondertussen wel raad, ze vertelt je wat hekserij haar leerde over selfcare en hoe zij omgaat

Read More »

Zij en haar kat: katten en de maan (deel 2)

Katten en heksen. Die twee gaan net zo goed samen als lavendel en amethist. Als je denkt aan een heks, dan denk je misschien ook aan een zwarte kat. Niet alleen vroeger maar zelfs in deze moderne tijd kijkt niemand op als een heks een kat heeft. Maar waarom hebben

Read More »