Big Witch Energy Class

Leer in 14 dagen jouw heksenziel kennen

"Hekserij gaat niet over het hebben van duizenden kristallen, bundels witte salie en lange zwierige rokken (although fun!), maar over het vergroten en versterken van je eigen kracht en energie."
Amanda
Urban Witches Rotterdam

Heb jij BIG WITCH ENERGY?

Ik noem mij heks, maar eigenlijk kan ik niet toveren..

En wat heb je eraan als niet kunt toveren?

Wanneer we ons rusteloos, paniekerig of angstig voelen, sijpelt dat door in ieder aspect van ons leven.

Wanneer we vergeten wie we zijn, verliezen we onszelf. We zijn krachtig, magisch en sterk. Dat mogen we onszelf niet ontnemen.

Heks zijn zit in jezelf.

Jij bezit de kracht om je leven te maken en te breken.

Beetje hulp nodig?

Ik help je door schaduwen en blokkades heen en geef je de tools om magie in je leven te krijgen.

In 14 dagen neem ik je mee door een reeks rituelen, oefeningen en acties die leiden naar BIG WITCH ENERGY.
Deze class kost slechts 44,- en start direct na inschrijving.

Op een gegeven moment stop je met het 'toeval' te noemen, en realiseer je je hoe krachtig je bent.

“Jezelf vinden” is niet echt hoe het werkt.
Je bent geen tientje wat je terugvind in de zak van je oude winterjas.
Je bent ook niet verdwaald.
Je naakte ziel is er gewoon.
Verstopt onder een laag culturele conditionering, andermans meningen en beperkende geloofsovertuigingen die je hebt aangeleerd als kind.
“Jezelf vinden” betekent gewoon terugkeren naar je ware zelf.
Ontleren en afgraven, een herinnering aan wie je was voordat de wereld z’n klauwen in je zette..

– vrij vertaald naar Emily McDowell

Ik heb hekserij altijd al interessant gevonden, maar mezelf heks noemen, durfde ik niet. Sindskort ben ik me meer bezig gaan houden met spiritualiteit in mijn dagelijkse leven. Ik kreeg wat subtiele hints dat het tijd was. Jammergenoeg kon ik geen aansluiting vinden bij de heksenclubjes die ik online vond. Toch via Instagram kwam ik bij Urban Witches Rotterdam terecht en de Big Witch Energy Class. Zonder dat ik wist wat me te wachten stond, heb ik me aangemeld. Amanda haar benadering en 'interpretatie' van hekserij en het universum spreekt me enorm aan. Niet teveel moeten en regeltjes, just go with your own flow... doen wat goed voelt!

Via de class heb ik ontdekt wat mijn meest en juist minst ontwikkelde chakra’s zijn. Via de Schaduwwerk Tarot Spread mijn valkuilen ontdekt, echt een eye-opener! Juist omdat Amanda én spiritueel én mega down to earth is, voel ik door haar wel aansluiting en ga ik zeker door! Ik mediteer zelfs nu dagelijks. Gedachten zoals “zal men het raar vinden” en “hoezo denk je dat je dat kan/bent?” weerhouden me niet meer. FUCK IT!

Hugs & kisses, Saskia
DEELNEMER BIG WITCH ENERGY CLASS

A witch will always turn her pain into power..
Amanda
Urban Witches Rotterdam

The Class

Superpowers and your witchy will

What’s your superpower? De eerste dagen staan in het teken van het ontdekken van je POWER centrum. Je leert eenvoudig je persoonlijke kracht te vergroten en versterken. Dit is hardcore chakra werk.

Schaduwwerk & Kill

Kill your demons. Je gaat aan de slag met je beperkende geloofsovertuigingen en brengt je heksenziel aan het licht op spiritueel, emotioneel, mentaal en lichamelijk niveau. De Wet van Drie werkt namelijk niet zoals jij denkt…

Ritual & Chill

Je leert magie te bedrijven op je eigen manier. Niet via een boekje of instructie maar vanuit je eigen heksenziel. Ik geef je houvast maar je gaat het zelf doen. You’ve got the POWER!

Reviews

What other witches whisper..

Je kunt je onmogelijk ontspannen voelen als je bang bent voor je eigen kracht, brandstapels en de oordelen van anderen.
Als je je laat bang maken door de grote boze wereld, heb je bij voorbaat verloren.
Als alles maar ‘LOVE’ en ‘LIGHT’ is, gaan we al snel voorbij onze schaduwkanten.
Terwijl daar juist onze POWER zit.
Je eigen in de ogen kijken en je pijn transformeren in kracht.
Je kunt tal van boeken lezen over hekserij maar als je de kracht niet in jezelf vind, blijf je een nepheks.
Het is alsof alles in je lichaam gespannen is.

Er hangt een stigma om hekserij; de Wet van Drie zegt dat alles wat je doet in drievoud terugkomt.. goed en kwaad. Ik zal je alvast vertellen; magie werkt heel anders dan je denkt.
Ritueel en magie is niet voldoende om te manifesteren wat je wilt. Zelfs als we alles op alles zetten, de juiste acties doen en rituelen uitvoeren tot we ons wegen, gaat het mis als we onze ziel, geest, emoties en lichaam niet in alignment hebben.
Ja, je moet DOEN en actie ondernemen maar je moet ook je energieveld rondom hekserij eens goed cleansen.
De Big Witch Energy Class is een elixer voor persoonlijke magie.
Het tegengif voor beperkende geloofsovertuigingen en angsten.

14 dagen lang ontvang je dagelijks e-mails vol instructievideo’s, simpele  rituelen en eenvoudige technieken die je leren wat BIG WITCH ENERGY is.
Ik wil je helpen om je positief te voelen over jezelf en je magie.
Ik wil dat je eigen mogelijkheden kent en zelfvertrouwen krijgt in je kunnen. Het is zo essentieel voor heksen om zelf na te denken. Ik wil dat je in staat bent je leven naar je eigen hand te zetten, een leven vol magie en hekserij.

Ik heb vertrouwen in je.
Het is zoveel gemakkelijker dan je denkt.
Laten we samen voor SUPER INNERPOWER gaan.

Class start direct na inschrijving.

Hi, ik ben Amanda. Sinds mijn 13e ben ik bezig met (stads)hekserij en maanmagie. Hekserij is voor een vorm van empowerment. Je eigen kracht leren beheersen versterken en sturen is voor mij de basis. Lekker in je vel zitten? Ga met je basic en big witch energy aan de slag. In deze 14-daagse leg ik je uit hoe je dat doet.

Start direct na inschrijving.

FAQ

De meest gestelde vragen over Big Witch Energy Class

Weet je, de duivel is ook maar een gevallen engel.. Nee, dit is geen satanistisch programma en we doen niets met kwade magie of duivelsaanbidderij. 

Deze Class kost slechts 44,- en je kunt hem hier bestellen.

Wanneer je je aanmeldt, ontvang je direct je eerste e-mail *  daarna kan je meteen beginnen! Je krijgt elke dag twee weken lang een e-mail van mij met acties, rituelen en affirmaties. Je ontvangt elk onderdeel van de les per e-mail. Je hoeft op die manier nergens in te loggen of wachtwoorden te onthouden.

* Geen e-mail. Check dan je spam even. Nog steeds niks? Stuur dan even een mailtje naar ons. 

Ja. De Big Witch Energy Classe vereist een aantal benodigdheden. Je krijgt een lijstje met wat je van tevoren nodig hebt. Maar maak je geen zorgen.. je hoeft geen rattenstaarten of bedreigde kruidensoorten te kopen. Waarschijnlijk heb je het meeste al in je keukenkastje of op je altaar staan.

In deze branche wordt er geen geld terug gegeven voor de classes of programma’s die kunnen worden gedownload. er heeft nog nooit iemand om haar geld terug gevraagd. Ik heb er alle vertrouwen in, dat als je mijn begeleiding volgt, je veel plezier zal hebben van de class.