Big Witch Energy Class I

Wil je kennis maken met hekserij en meteen in het diepe duiken?

Ga dan aan de slag met de Big Witch Energy Classes. Deze online trainingen zijn gericht op het ontdekken van je eigen kracht en die van de natuur.

"Hekserij gaat niet over het hebben van duizenden kristallen, bundels witte salie en lange zwierige rokken (although fun!), maar over het vergroten en versterken van je eigen kracht en energie."
Atropa
Urban Witches Rotterdam

Heb jij BIG WITCH ENERGY?

Ik noem mij heks, maar eigenlijk kan ik niet toveren..

En wat heb je eraan als niet kunt toveren?

Wanneer we ons rusteloos, paniekerig of angstig voelen, sijpelt dat door in ieder aspect van ons leven.

Wanneer we vergeten wie we zijn, verliezen we onszelf. We zijn krachtig, magisch en sterk. Dat mogen we onszelf niet ontnemen.

Heks zijn zit in jezelf.

Jij bezit de kracht om je leven te maken en te breken.

Beetje hulp nodig?

Ik help je door schaduwen en blokkades heen en geef je de tools om magie in je leven te krijgen.

In 14 dagen neem ik je mee door een reeks rituelen, oefeningen en acties die leiden naar BIG WITCH ENERGY.

Deze class kost slechts € 66,- en start direct na inschrijving.

Let op: deze class in ook beschikbaar in de Wilde Weelde Coven. Kies hiervoor het Wilde Weelde Coven + Classes abonnement.

Op een gegeven moment stop je met het 'toeval' te noemen, en realiseer je je hoe krachtig je bent.

“Jezelf vinden” is niet echt hoe het werkt.
Je bent geen tientje wat je terugvind in de zak van je oude winterjas.
Je bent ook niet verdwaald.
Je naakte ziel is er gewoon.
Verstopt onder een laag culturele conditionering, andermans meningen en beperkende geloofsovertuigingen die je hebt aangeleerd als kind.
“Jezelf vinden” betekent gewoon terugkeren naar je ware zelf.
Ontleren en afgraven, een herinnering aan wie je was voordat de wereld z’n klauwen in je zette..

– vrij vertaald naar Emily McDowell

The Class

Superpowers and your witchy will​

What's your superpower? De eerste dagen staan in het teken van het ontdekken van je POWER centrum. Je leert eenvoudig je persoonlijke kracht te vergroten en versterken. Dit is hardcore chakra werk.

Schaduwwerk & Kill

Kill your demons. Je gaat aan de slag met je beperkende geloofsovertuigingen en brengt je heksenziel aan het licht op spiritueel, emotioneel, mentaal en lichamelijk niveau. De Wet van Drie werkt namelijk niet zoals jij denkt...

Ritual & Chill

Je leert magie te bedrijven op je eigen manier. Niet via een boekje of instructie maar vanuit je eigen heksenziel. Ik geef je houvast maar je gaat het zelf doen. You've got the POWER!

Opbouw

FAQ

De meest gestelde vragen over Big Witch Energy Class

Weet je, de duivel is ook maar een gevallen engel.. Nee, dit is geen satanistisch programma en we doen niets met kwade magie of duivelsaanbidderij. 

Deze Class kost slechts €66,- wanneer je hem los besteld (binnenkort mogelijk).

Let op: deze class in ook beschikbaar in de Wilde Weelde Coven

 

Wanneer je je aanmeldt krijg je toegang tot de online omgeving van de Wilde Weelde Coven. Na je aanmelding krijg je automatisch een mail met inloggegevens. Hierna kun je inloggen.

Let op: de losse aankoop van de class geeft geen toegang tot de andere functionaliteiten zoals het forum en evenement van de Wilde Weelde Coven. Hiervoor heb je abonnement nodig. Vragen? Stuur mij een berichtje.

Ja. De Big Witch Energy Class vereist een aantal benodigdheden. Je krijgt een lijstje met wat je van tevoren nodig hebt. Maar maak je geen zorgen.. je hoeft geen rattenstaarten of bedreigde kruidensoorten te kopen. Waarschijnlijk heb je het meeste al in je keukenkastje of op je altaar staan.

In deze branche wordt er geen geld terug gegeven voor de classes of programma’s die kunnen worden gedownload. er heeft nog nooit iemand om haar geld terug gevraagd. Ik heb er alle vertrouwen in, dat als je mijn begeleiding volgt, je veel plezier zal hebben van de class.