Big Witch Energy Class 2

Het vervolg op de Big Witch Energy Class

Hekserij en magie voor body, mind & soul
Amanda
Urban Witches Rotterdam

bundel je kracht & kunde

In deel 1 van de Big Witch Energy Class nam ik je mee op reis naar jezelf.

Je leerde geloven in jezelf, maakte een magische talisman, zette intenties, leerde je intuïtieve en magische gaves kennen en dacht kritisch na over je persoonlijke ideeën over hekserij..

.. maar je dook ook het diepe in, ontdekte je schaduwen en legde verbanden tussen je onbewuste, je angsten, intenties, dromen en beperkende geloofsovertuigingen.. en misschien ontdekte je zelfs je highest excitement. 

Nu is het tijd om in je kracht te gaan staan en al die inzichten te benutten. Met de Big Witch Energy Class 2 neem ik je opnieuw 14 dagen mee..

Deze class kost slechts € 44,- en start op 6 maart 2019.

Step into your Big Witch Power

Inner-bruja magic + deep work

Big Witch Energy Class 2 is een krachtige verdieping die verder bouwt op wat je eerder geleerd hebt..

  • Je gaat op zoek naar alle facetten van je vrouw-zijn (ook geschikt als je niet geboren bent als vrouw of je niet zo ‘femme’ voelt) door te duiken in vrouwelijke symboliek en de eeuwenoude mystiek van godinnen.
  • Leer je persoonlijke gidsen en begeleiders kennen die je gaan helpen bij je magische werk…
  • Ga aan de slag met je intuïtieve en magische gaves deel 2. Nu je weet waar je gaves liggen, ontdek je hoe je je intuitie sterk en feilloos betrouwbaar? We doen kleine oefeningen voor succes!
  • Je leert hekserij verweven in je dagelijks leven…
  • Ontdek eeuwenoude schoonheidsrituelen en doe selfcare hekserij: van magische mode tot kleurenmagie op je kantoor en zegelmagie voor je hoge hakken…
  • Leer je huis beschermen en bekrachtigen, rituelen en bezweringen voor een opgeruimd, veilig en warm toevluchtsoord…
“All acts of love and pleasure are my rituals"
- Doreen Valiente

The Class 2

The Divine Femme

Leer de meest toffe heksengodinnen kennen die het patriarchaat niet schuwden. We duiken diep in eeuwenoude vrouwelijke symbolen en tradities, onderzoeken zusterschap anno 2019 en sluiten verbanden die de traditionele vrouwelijke waarden uit de jaren ’50 laten beven.

Deep work

Je gaat je magische en intuïtieve gaven die je in deel 1 hebt ontdekt verder ontwikkelen. We doen kleine oefeningen voor succes afgepast op de iedere individuele chakra. We verdiepen en gaan constructief magie beoefenen.

House witchin' & Selfcare

Leer welke selfcare routines passen bij jouw drukke en soms chaotisch leven. Maak je huis Kondo-proef op de heksenmanier en maak van je dagelijkse beslommeringen een heilige ervaring. Ook geschikt als je een Marie-allergie hebt.

De eerste Big Witch Energy Class was een groot plezier om te organiseren en schrijven. Door de fantastische feedback en reacties besloot ik direct een verdieping te ontwikkelen die verder borduurt op de basis die we samen gelegd hebben. BWE2 is mijn gebaseerd op mijn liefde voor vrouwelijkheid, schoonheid, rituelen, bloemen, kruiden en kwaliteiten van de meest witchy godinnen die ik ken..

Start 6 maart 2019

Amanda

Urban Witches rotterdam

Reviews

What other witches whisper..

FAQ

De meest gestelde vragen over Big Witch Energy Class

Ja, de classes kennen een opbouw. Je gaat in BWE2* verder met wat je in BWE1** geleerd en ontdekt hebt. Zo doe je in BWE1 de Superpower Proef waarvan je de resultaten in BWE2 nodig hebt.

(*) Big Witch Energy Class deel 2
(**) Big Witch Energy Class deel 1

Ja en nee. Ik denk dat de class minder interessant is voor Cishet* mannen. Ben je free-minded en ben je juist op zoek naar je rebelse vrouwelijke kanten, witchy godinnen en the queer divine? Dan zou deze class wel bij je kunnen passen. We benaderen vrouwelijkheid, godinnen en gender als een spectrum waarin in ruimte is voor het vrouwelijke, mannelijke, trans en alles wat daar tussenin valt.

(*) ‘Cishet’ staat voor cisgender heteroseksueel. 

Deze Class kost slechts 44,- en je kunt hem hier bestellen.

Wanneer je je aanmeldt, ontvang je direct je eerste e-mail *  daarna kan je meteen beginnen! Je krijgt elke dag twee weken lang een e-mail van mij met acties, rituelen en affirmaties. Je ontvangt elk onderdeel van de les per e-mail. Je hoeft op die manier nergens in te loggen of wachtwoorden te onthouden.

* Geen e-mail. Check dan je spam even. Nog steeds niks? Stuur dan even een mailtje naar ons. 

Ja. De Big Witch Energy Class 2 vereist een aantal benodigdheden. Je krijgt een lijstje met wat je van tevoren nodig hebt. Maar maak je geen zorgen.. je hoeft geen rattenstaarten of bedreigde kruidensoorten te kopen. Waarschijnlijk heb je het meeste al in je keukenkastje of op je altaar staan.

In deze branche wordt er geen geld terug gegeven voor de classes of programma’s die kunnen worden gedownload. er heeft nog nooit iemand om haar geld terug gevraagd. Ik heb er alle vertrouwen in, dat als je mijn begeleiding volgt, je veel plezier zal hebben van de class.