Amanda

Amanda

Urban Witches Rotterdam is een plek vol stadshekserij, maanmagie en intersectioneel feminisme voor slayista’s die niet bang zijn voor hun schaduw.

2018 wordt een combi van Hermelien Griffel en Luna Leeflang

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on pocket
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Nog 1 nachtje slapen. Dan gaan we spetterend het nieuwe jaar in. Ik ga knallend 2017 uit. Het was een jaar van groei en hobbels. 2016 was een bitch, Dorothea Omber Style. 2017 was als Minerva Anderling, streng maar rechtvaardig. 

Er was ruimte voor herstel, voor groei en voor transformatie (zie hoe subtiel ik transfiguratie er in tover?). 2018 moet een combinatie van Hermelien Griffel en Luna Leeflang worden.

Veel leren en verwonderen.

Het kriebelt bij mij. 2017 was best zwaar. Maar het was ook goed, ik kwam terug in mijn energie. Ik heb mijn schouders eronder gezet en heel hard gewerkt. Aan mijzelf, aan Urban Witches Rotterdam. Ik genoot weer van de Yoga op ’t Schouwburgplein. Ik lanceerde de website van Urban Witches Rotterdam en de Moonfulness Training. Er kwamen gave dingen op mijn pad zoals #HOST en de viering van de winterwende met Showroom MAMA.

Ik gaf lezingen over de Maasgod en de Rottenimf. De donkere nachten alleen in bed met onweer in mijn hoofd waren er ook. Nu heb ik het gevoel dat 2018 heel bijzonder gaat worden.

Ik ga een boek schrijven over de Rotterdams stadsmythologie.
De Moonfulness Training gaat haar volgende leven in.
Ik ga prikkelende projecten doen die écht ‘urban witching’ zijn.
Maar ik blijf ook goed voor mijzelf (en ook weer meer voor anderen) zorgen.

2018 wordt magisch.

Ik zie mijn intenties heel helder voor mij.
Jij ook?
Ik heb hier wat magische tovespreuken voor, hoor.

Het komt namelijk niet vanzelf, ik gebruik mijn magische maanstrategie. Wil je ook leren, doe dan mee aan de New Moon Intention Challenge 2018.Doe je al mee? Vergeet de challenge dan niet te delen op social media en maak kans op deelname aan de Moonfulness Training (start op 28 februari). Ik geef de training maar liefst 5 x weg!

Ik wens je een magisch 2018, bruja.

Verder lezen..

3 tips om met drama te dealen

Gisteravond lag ik in bed. Ik had net slecht nieuws gehad en lag nog wat heen en weer te draaien. Ik ben met super gave dingen bezig, daar word ik heel excited van en ga er helemaal in op. We zijn bezig een opleiding te maken, waarin je leert je

Read More »

Highs en lows 2018 van een stadsheks

Ik loop een beetje voor op de New Moon Intention Challenge maar iemand op Instagram inspireerde mij met haar lijstje van highs & lows 2018. Haar lijstje raakte mij omdat hij eerlijk was. Niet alleen maar positiviteit en hoogtepunten maar ook de diepe dalen en tegenvallers. Zelfinzicht Vorig jaar schreef

Read More »