Amanda

Amanda

Urban Witches Rotterdam is een plek vol stadshekserij, maanmagie en intersectioneel feminisme voor slayista’s die niet bang zijn voor hun schaduw.

2018 wordt een combi van Hermelien Griffel en Luna Leeflang

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on pocket
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Nog 1 nachtje slapen. Dan gaan we spetterend het nieuwe jaar in. Ik ga knallend 2017 uit. Het was een jaar van groei en hobbels. 2016 was een bitch, Dorothea Omber Style. 2017 was als Minerva Anderling, streng maar rechtvaardig. 

Er was ruimte voor herstel, voor groei en voor transformatie (zie hoe subtiel ik transfiguratie er in tover?). 2018 moet een combinatie van Hermelien Griffel en Luna Leeflang worden.

Veel leren en verwonderen.

Het kriebelt bij mij. 2017 was best zwaar. Maar het was ook goed, ik kwam terug in mijn energie. Ik heb mijn schouders eronder gezet en heel hard gewerkt. Aan mijzelf, aan Urban Witches Rotterdam. Ik genoot weer van de Yoga op ’t Schouwburgplein. Ik lanceerde de website van Urban Witches Rotterdam en de Moonfulness Training. Er kwamen gave dingen op mijn pad zoals #HOST en de viering van de winterwende met Showroom MAMA.

Ik gaf lezingen over de Maasgod en de Rottenimf. De donkere nachten alleen in bed met onweer in mijn hoofd waren er ook. Nu heb ik het gevoel dat 2018 heel bijzonder gaat worden.

Ik ga een boek schrijven over de Rotterdams stadsmythologie.
De Moonfulness Training gaat haar volgende leven in.
Ik ga prikkelende projecten doen die écht ‘urban witching’ zijn.
Maar ik blijf ook goed voor mijzelf (en ook weer meer voor anderen) zorgen.

2018 wordt magisch.

Ik zie mijn intenties heel helder voor mij.
Jij ook?
Ik heb hier wat magische tovespreuken voor, hoor.

Het komt namelijk niet vanzelf, ik gebruik mijn magische maanstrategie. Wil je ook leren, doe dan mee aan de New Moon Intention Challenge 2018.Doe je al mee? Vergeet de challenge dan niet te delen op social media en maak kans op deelname aan de Moonfulness Training (start op 28 februari). Ik geef de training maar liefst 5 x weg!

Ik wens je een magisch 2018, bruja.

Verder lezen..

Maan van de kortste nacht op 29 juni 2018

Gisteravond mocht ik mijn eerste stadshekserij workshop geven bij Adem Inn. Wat een fantastische coven aan bruja’s! Natuurlijk kwam ook de maan van kortste nacht aan bod. De zomerzonnewende is immers net geweest!  Ja, maar dat is dus ook de langste dag. Als het de maan van de kortste nacht

Read More »

Big Witch Energy en beperkende geloofsovertuigingen

Kijk voor de meest recente data 2019 even hier Er kwam flink veel reactie op mijn BIG WITCH ENERGY artikel. het is ruim tijd om te werken aan hetgeen wat ongezien is: beperkende geloofsovertuigingen. Beperkende wattes? Ik raakte het zachtjes aan: een beperkende geloofsovertuiging. What the hell is dat? Een beperkende geloofsovertuiging

Read More »